reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

J tez będę miała cc i mimo wszystko nie jestem przerażona. Co ma być to i tak będzie. Znałam kobietę która zmarła przy SN. I to trzy lata temu było.

Claudia,

Ty idź do lekarza z tymi puchniciami i białkiem bo to niebezpieczne może byc

reklama
Bylam wczoraj i kazal zrobic znowu mocz i po 17 ide do niego z wynikami. Wczoraj sprawdzal nerki sa ok cisnienie ok nie ma bakterii nie ma zapalenia nie ma nic z czego moze byc bialko. Dostalam specjalna diete i kazal duzo wypoczywac. 3 x dziennie po 2 tabletki uroseptu i cos moczopednego no zobaczymy co powie

Bylam wczoraj i kazal zrobic znowu mocz i po 17 ide do niego z wynikami. Wczoraj sprawdzal nerki sa ok cisnienie ok nie ma bakterii nie ma zapalenia nie ma nic z czego moze byc bialko. Dostalam specjalna diete i kazal duzo wypoczywac. 3 x dziennie po 2 tabletki uroseptu i cos moczopednego no zobaczymy co powie
a chorowalas kiedys czesto na zapalenie pecherza?

No nic czuje sie ok tylko wnerwia mnie ze taka utyta jestem przez ta wode bo bardzo zatrzymuje. Lekarz wie co robi posprawdzal wszystko jest ok bede musiala byc pod scisla kontrola no i rygorystyczna dieta.
Ja tez mam miec cesarke wiec juz prawie polowa za mna ,damy rade

reklama
Do góry