reklama
oldżi
Zaangażowana w BB
Ostatnio jak byłam w laboratorium taka stara pudernica odstawiła cyrk roku! Przyszła dziewczyna chyba juz końcówka ciąży i rejestratorka poinformowała, ze wchodzi poza kolejnością, co dla mnie jest naturalne, ale oczywiście babsko zaczęło się rzucać , wyzywać.... Dramat!
Karola a to dostałas juz skierowanie na litanie badań?
To chyba wszędzie z tymi moherami problem.. najgorsZe ze wszędzie chcą byc pierwsze.. cały dzień mają wolny a ktoś do pracy sie śpieszy, ale nie przepuści bo musi byc pierwsza!
To chyba wszędzie z tymi moherami problem.. najgorsZe ze wszędzie chcą byc pierwsze.. cały dzień mają wolny a ktoś do pracy sie śpieszy, ale nie przepuści bo musi byc pierwsza!
w niedziele na komunii w kosciele byly opisane lawki, ale ludzie, zwlaszcza stare babcie siadaly na tych miejscach dla dzieci komunijnych i ich rodzicow, wie jedna z mam komunijnych ich przepedzila, kilka minuta byla spokoj i weszly takie dwie babcie i zdziwione dlaczego ludzie siedza po bokach lub stoja skoro sa srodkowe lawki wolne no i zajely jedna z tych lawek dla rodzicow, gdzie bylo widac kartki z nazwiskami! Wtedy jedna z mam komunijnych nie wytrzymala i wygonila je, jakie obraznone byly! A wyraznie ksiadz mowil, ze te stare baby maja przyjsc na msze wieczorem, zeby spokojnie komunia mogla sie odbyc.
xkarola
Fanka BB :)
Tak dostalam i zrobilm juz mocz plus 3 gigantycze probowki i pelna duuuza strzykawka ☺ ja sie na szcescie nieboje pobierania ☺Karola a to dostałas juz skierowanie na litanie badań?
reklama