reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Nie wiem czy wam pisalam ale bylam 2 tyg temu u gina w czwartek i on mo mowil ze nie widzi zebym miala dostac miesiaczke a na dniach miala przyjsc. I przyszla w sobote co oznaczalo cykl bezowulacyjny.
w kolejny czwartek mialam przyjsc i mu mowie panie doktorze ja juz po @ najpierw powiedzial ze mam porobic jakies tam badania potem zrobil usg i powiedzial ze jednak na 3 dni do szpitala na badania bo za duzo pecherzykow widzi jak na policystyxzne jajniki.
I odrazu we wtorek zostalam przyjeta. Dzisiaj pilam glukoze co jakis czas pobranie krwi. Za chwile mam jedno jeszcze i jitro rano. Dzisiaj moj gin mi tu jeszcze robil usg i mowi ze na jednym jajniku duzo pecherzykow a na drugim ladny pecherzyk jeden 12mm . Bedziemy myslec co dalej. :(

Witam :)

Karla to z jednej strony dobrze, ze do szpitala Cie położył, wszystkie mozliwe badania porobia i będzie wiadomo co i jak robic. Powodzenia kochana :* oby czas w szpitalu upłynął Ci jak najprędzej!

Karla no to teraz pozostaje cierpliwie czekać na wyniki. A przepraszam moze to wstyd i hańba..ale nie bardzo wiem co to znaczy ze tyle pęcherzykow jest? To zle czy dobrze?

Karla aha ojej :( ale nie ma sie co zamartwiac na zaś.. wyniki będą i okaze sie.. a na to przeciez tez da się cos zaradzić i w ciążę zajść :)

reklama
Do góry