reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
U nas same laski na forum, więc dziewczyny do roboty! Takie geny nie mogą się marnować hihi :-)
Lilolo
Fanka BB :)
Nusia,
Myślę że jest taka opcja
Po utworzeniu grupy możemy ustalić np regulamin i np dopiero po miesiącu udzielania przyjmować nowe dziewczyny chodzi mi takie co na bieżąco dołączają do staraczek. Narazie lista juz poszła potem się zobaczy jak będzie
Myślę że jest taka opcja
Po utworzeniu grupy możemy ustalić np regulamin i np dopiero po miesiącu udzielania przyjmować nowe dziewczyny chodzi mi takie co na bieżąco dołączają do staraczek. Narazie lista juz poszła potem się zobaczy jak będzie
Nusia,
Myślę że jest taka opcja
Wszystko rozwinie się w trakcie
Czekamy na Luxi! Myślę, że dzisiaj się pojawi.. nareszcie..
Lilolo
Ściągnęłas Tapatalka? Bo widzę ze wiadomości dłuższe [emoji4]Lux dalej milczy ehhh... dzis poniedzialek to moze bedzie w pracy. Kami super ze coreczki
cytrynowa_
Właśnie tak sie zastanawiam co się dzieje z Lux...
Kami no z tym regulaminem to fakt. Nie ma co przyjmować wszystkich od razu po dwóch postach. Lepiej poznać sie tu najpierw.
Ja juz w pracy. Dzwoniłam do gin. Ale jeśli chce tlumacza to muszę tydzień wcześniej im dac znać. Więc doopa blada. Muszę z szefowa pogadać o konkretny dzien wolny.
Kami no z tym regulaminem to fakt. Nie ma co przyjmować wszystkich od razu po dwóch postach. Lepiej poznać sie tu najpierw.
Ja juz w pracy. Dzwoniłam do gin. Ale jeśli chce tlumacza to muszę tydzień wcześniej im dac znać. Więc doopa blada. Muszę z szefowa pogadać o konkretny dzien wolny.
reklama
kamkaz
Dziewczyny co do zamkniętego wątku to zdecydujcie co i jak ja się dostosuję. Jestem chętna do tego wątku a tym czasem niestety musze znikać do pracy. Dzisiaj i aż do soboty w pracy jestem do 21 więc odezwe się do Was jak wrócę. Mam nadzieję że do tej pory Lux wróci i przekaże nam dobre wieści