reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kami sama zadecyduj ;) najlepiej wrzucić tylko te które wyraziły zgodę :)
a jest opcja później, żebyś Ty jako moderator kogoś tam dopisała?

reklama
Kasik,

Tak jest taka opcja chyba ;)

No ja bym chciała razem z Wami zdecydowac wrzucam te dziewczyny które widzę dość często, a tak jak właśnie np Aschlee ona na początku pisała teraz jej już dawno nie widziałam :( podobnie z Edyta, Karlą, Kasią...

xquote_icon.png.pagespeed.ic.o2TkrrkoQj.png
Napisał(a) Julka89.89ja rak tylko na chwilkę
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
Załącznik 682857

Same ladne dziewczyny u nas na forum:-)
Kadnie wygladasz i fajny kolor wlosow masz:-)

A ja nie mogę zobaczyć załącznika :( wyskakuje mi jakiś błąd.. :[h=2]Wiadomość[/h]Invalid Załącznik specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

a wgl nie mogę odnaleźć tego wpisu Julki....

Julcia wrzuć jeszcze raz foto :*

Kasik,

Tak jest taka opcja chyba ;)

No ja bym chciała razem z Wami zdecydowac wrzucam te dziewczyny które widzę dość często, a tak jak właśnie np Aschlee ona na początku pisała teraz jej już dawno nie widziałam :( podobnie z Edyta, Karlą, Kasią...

No to jeśli jest opcja, żeby później kogoś dodać, to może wrzuć listę tylko tych dziewczyn którą sporządziłaś + dziewczyny które się zgłosiły, że też chcą :) a jak któraś będzie chciała się dopisać to wystąpi "z podaniem" do Ciebie ;)

reklama
Dobrze by bylo zeby byla opcja wpisania badz wypisania sie z grupy troche czasu zejdzie zanim utworzy sie cala grupa dobrze by bylo zeby dziewczyny daly znac np na priv albo napisac do nich czy chca uczestniczyc w zyciu grupy i zeby nie bylo z tego balaganu szukania postow wstecz:-)

Do góry