reklama
ja rak tylko na chwilkę ;-)
Same ladne dziewczyny u nas na forum:-)
Kadnie wygladasz i fajny kolor wlosow masz:-)
Lilolo
Fanka BB :)
Kasik,
Tak jest taka opcja chyba
No ja bym chciała razem z Wami zdecydowac wrzucam te dziewczyny które widzę dość często, a tak jak właśnie np Aschlee ona na początku pisała teraz jej już dawno nie widziałam podobnie z Edyta, Karlą, Kasią...
No ja bym chciała razem z Wami zdecydowac wrzucam te dziewczyny które widzę dość często, a tak jak właśnie np Aschlee ona na początku pisała teraz jej już dawno nie widziałam podobnie z Edyta, Karlą, Kasią...
Napisał(a) Julka89.89ja rak tylko na chwilkęZałącznik 682857
Same ladne dziewczyny u nas na forum:-)
Kadnie wygladasz i fajny kolor wlosow masz:-)
A ja nie mogę zobaczyć załącznika wyskakuje mi jakiś błąd.. :[h=2]Wiadomość[/h]Invalid Załącznik specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
a wgl nie mogę odnaleźć tego wpisu Julki....
Julcia wrzuć jeszcze raz foto :*
Zobacz załącznik 682858
na chwilkę wrzucę i później usunę, wolę żeby moje zdjęcia sobie na takim otwartym forum nie pozostały na zawsze ;-)
Aaa rozumiem, dlatego nie mogłam znaleźć wpisu
piękne kobietki a z kim jesteś na tym zdj?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
siostrzenicą ;-)
Kasik,
No to jeśli jest opcja, żeby później kogoś dodać, to może wrzuć listę tylko tych dziewczyn którą sporządziłaś + dziewczyny które się zgłosiły, że też chcą a jak któraś będzie chciała się dopisać to wystąpi "z podaniem" do Ciebie
Lilolo
Fanka BB :)
zawsze ;-)[/QUOTE]
Ślicznie!
Ślicznie!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
siostrzenicą ;-)
Ślicznotki
reklama
Dobrze by bylo zeby byla opcja wpisania badz wypisania sie z grupy troche czasu zejdzie zanim utworzy sie cala grupa dobrze by bylo zeby dziewczyny daly znac np na priv albo napisac do nich czy chca uczestniczyc w zyciu grupy i zeby nie bylo z tego balaganu szukania postow wstecz:-)