reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Balladyna,

Sprawdzałam, ale to nie mój :)

Cytrynowa,

No ja akurat jestem po poronieniach wiec myślę, że tak łatwo nie zapomnę. Ale jak będę ładnie czuła dzidzolki to na pewno nie będę się tak denerwować :)

Bedzie dobrze.

Jak ja lubię pracę na tym sklepie.
Cisza spokój i goracy obiad ( moj B. na przeciwko pracuje i mi zawsze podgrzany przynosi). Ludzi nie ma. Człowiek jak na urlopie

reklama
Ewel,

Byłam w poniedziałek i przeginać tez nie chce bo mnie za wariatka weźmie ;)

Wyraźnie mówił, że mogę plamic w przeciągu dwóch trzech dni. Wiec narazie na "spokojnie" bez lekarza.

hej laski, znalazłam nowe laboratorium gdzie fluzej jest czynne;) wyniki za 2 h :) będę wiedzieć na czym stoję albo leze ;p

Ostatnia edycja:
wpadlam napisac, ze po powrocie z pracy przed 8-ma rano zauwazylam dwie mikroskopijne plamki jasno brazowej wydzieliny-myslalam, ze to @, ale poki co cisza...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry