reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Ja mam 4 rodzeństwa z czego ostatni to blizniacy :)
M ma tylko siostrę.
U nas zawsze było wesoło i głośno :)
Sama chciałabym mieć trójkę jeśli będzie mnie stać i będzie mi to dane :)

Ja też myslalam zawsze o 3. Ale teraz przez B jestem przekonana do większej gromadki. I wiem że nas na to stać. Tylko żeby mieć więcej nie mogę tracic czasu. No chyba ze będę jako babcia na wywiadowki chodzić.

reklama
cześć,
Juleczka Ty zawsze robisz tej samej firmy testy czy rozne? dziwne ze Ci tak wychodzi, przyzwyczaisz sie do tych kresek a pozniej nagle ta właściwa, życzę Ci jak najszybciej :-* Ja do testowania tydzień, musze isc do rossmana kupić te co chyba Claudia albo Natalia doradzały że szybko wychodzą.

No to już Julka całkiem odjazd :-D w razie gdyby nie wyszło (a mam nadzieję że Ci się udało) to zapytaj na jakiejś wizycie lekarza co to może oznaczać, ciekawe bardzo.
Ja jeszcze 2 godzinki w pracy, podbrzusze mnie dziewczyny boli już kolejny dzień i dodatkowo jakieś sensacje żołądkowo-jelitowe mam, ja już chce do domciuuu.

No to już Julka całkiem odjazd :-D w razie gdyby nie wyszło (a mam nadzieję że Ci się udało) to zapytaj na jakiejś wizycie lekarza co to może oznaczać, ciekawe bardzo.
Ja jeszcze 2 godzinki w pracy, podbrzusze mnie dziewczyny boli już kolejny dzień i dodatkowo jakieś sensacje żołądkowo-jelitowe mam, ja już chce do domciuuu.

Moze jakas jelitowka albo podtrulas się czymś?

Ja tez juz jestem w pracy. Krwawienie jest dużo mniejsze wiec to na pewno ten głupi polip, ale do piątku przyszłego to ja chyba jajo zniose, albo ze dwa ;)

Do piatku pewnie zapomnisz o krwawieniu. ;)

reklama
Balladyna,

Sprawdzałam, ale to nie mój :)

Cytrynowa,

No ja akurat jestem po poronieniach wiec myślę, że tak łatwo nie zapomnę. Ale jak będę ładnie czuła dzidzolki to na pewno nie będę się tak denerwować :)

Do góry