reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Dzien dobry!
No ja bym tak chciala ale szefowa mnie zagadnela najpierw o termin , myślałam ze tylko tak pyta a ona mi zaczęła o tej umowie, wiec jej mowie ze nie jestem w stanie przewidzieć konkretnej daty a ona mi na to ze do czerwca już się może wyjaśni he he i mowi to matka dwójki dzieci, będę kombinować i podam jej pozniejszy termin bo duchem świętym nie jestem
Lepiej podać późniejszy termin i urodzic przed nim niz odwrotnie, zwlaszcza na umowie zlecenie, ktora to umowa nie podlega kodeksowi pracy.
Dzien dobry!
I jak tam Madzia nadrobilas wczoraj bzyku?
madziolina_p
Si :-) zobaczymy jak dzis test wyjdzie i odstawiamy szkraba do mamy na noc i noc, ranek itp bedzie nasz!!!
Witam i ja;-)
Madziolina działaj koniecznie he zresztą reszta też.. ;-)oczywiście ślę Wam ciążowe fluidki -:~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~
Anula a Ty jak ? @ nie ma hehe?
Madziolina działaj koniecznie he zresztą reszta też.. ;-)oczywiście ślę Wam ciążowe fluidki -:~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~
Anula a Ty jak ? @ nie ma hehe?
Lilolo
Ja też witam się z rana szykuje się do pracy i juz marze o niedzieli bo jestem wykończona :/
Madziolina,
O to kciuki za dzisiejszy wieczór, jutrzejszy ramek i wogole za cały cykl
Słonecznego dnia [emoji295]
Madziolina,
O to kciuki za dzisiejszy wieczór, jutrzejszy ramek i wogole za cały cykl
Słonecznego dnia [emoji295]
madziolina_p
Trzeba dzialac, oby sie udalo :-) kazda by chciala :-)
Pamietacie jak Wam pisalam o kolezance, ktorej @ sie spozniala, ze sie staraja ponad pol roku, ze sie tak cieszylysmy, ze jej sie spoznia? Ze dziwnie sie czuje... Dostala @ ok 8 dni po terminie- podobno jakies zapalenie
Pamietacie jak Wam pisalam o kolezance, ktorej @ sie spozniala, ze sie staraja ponad pol roku, ze sie tak cieszylysmy, ze jej sie spoznia? Ze dziwnie sie czuje... Dostala @ ok 8 dni po terminie- podobno jakies zapalenie
reklama
madziolina_p
Dokladnie Kami, zeby minelo raz dwa!!! Ladna pogoda to chociaz humor lepszy!