reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kotek strasznie mi przykro :( nie odchodź z forum - w takich chwilach wsparcie jest bardzo potrzebne, a przecież wiesz jak dziewczyny potrafią podnieść na duchu

reklama
Wozek fajny i moze i firma tez, ale ja bym tyle za wozek nie dala, bo dla mnie to sporo
Ja niestety nie mam wyjścia. Musze mieć wózek, który wejdzie do samochodu(oba mamy niewielkie), autobusu. Zmieści się we wszystkie standardowe drzwi i nie będzie ważył 25kg bo musze go stachac z piętra, no i na koniec po postawieniu w przedpokoju nie zajmie mi połowy mieszkania bo mamy tylko kawalerkę. Nie mam nikogo do pomocy wiec tak musze się wspomóc bo wszystkie zakupy i wypady do lekarzy itd będę musiała ogarniać sama. Z trójka małych dzieci. Wiec musze być mobilna.

No i potem pocieszam się tym, że sprzedam go też za niezła cenę.

Skaba,

Ja miałam cesarke po północy, a o 18 dostałam kleik. Czyli nie jadłam ponad 12h. I przy okazji gratuluję mamie i tacie , niech maleństwo zdrowo się chowa :):)

Ostatnia edycja:
Kami dziękuję - za odpowiedź i za gratulacje. Wyczekane to ich dzieciątko. Dużo przeszli, ale doczekali się swojego szczęścia:-)

Julka dziękuję za odpowiedź.

No to sobie bidula nie poje ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny y juz wiem wszystko.
Niestety beta negatywna. O.19 wynik. Progesteron za to w 31 dc mam 12.17 jak to możliwe? Kami może ty coś wiesz na ten temat?

Do góry