reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kurcze musiałam zmienić avka bo mój jakoś tak strasznie podobnie wyglądał z tym co ma butterfly i samej mi się myliły :D

Kurcze mam nadzieje, ze teraz nikt nie ma podobnego bo już nie ma pomysłów czego tu szukać [emoji14] [emoji14] [emoji14] [emoji14]

Lux,

Nie byłabym w stanie powiedzieć wcześniej. Bałabym się, że coś się stanie i potem tłumacz wszystkim. To nie dla mnie. Najchętniej to bym im powiedziała dopiero jak zacznie być widać, ale to znów pretensje będą mieli, że do 20 któregoś tygodnia trzymałam to w tajemnicy..

Dziś na olx znalazłam wózek taki jakbym chciała dla dzieci. W świetnej cenie. Naprawdę okazaja i gdybym tylko była w starszej ciąży to byłby mój :(

reklama
Kurcze musiałam zmienić avka bo mój jakoś tak strasznie podobnie wyglądał z tym co ma butterfly i samej mi się myliły :D

Kurcze mam nadzieje, ze teraz nikt nie ma podobnego bo już nie ma pomysłów czego tu szukać [emoji14] [emoji14] [emoji14] [emoji14]

Lux,

Nie byłabym w stanie powiedzieć wcześniej. Bałabym się, że coś się stanie i potem tłumacz wszystkim. To nie dla mnie. Najchętniej to bym im powiedziała dopiero jak zacznie być widać, ale to znów pretensje będą mieli, że do 20 któregoś tygodnia trzymałam to w tajemnicy..

Dziś na olx znalazłam wózek taki jakbym chciała dla dzieci. W świetnej cenie. Naprawdę okazaja i gdybym tylko była w starszej ciąży to byłby mój :(
daj link do stronki gdzie ten wozio...a i trzymaj dlugo to w tajemnicy ja tez za szybko moim nie powiem

Lux,

Właśnie wiem. Normalnie cena nowego to koło 5-6tys. Albo i ponad.

A właśnie icandy jest moim faworytem jeszcze z ciąży ostatniej. No, ale boję się go kupić bo jak coś się stanie... To dopiero 12tc. Ehh.. Żebym nie miała dwóch strat za sobą to pewnie bym go brała, a tak człowiek ma inne podejście :(

Lux,

Właśnie wiem. Normalnie cena nowego to koło 5-6tys. Albo i ponad.

A właśnie icandy jest moim faworytem jeszcze z ciąży ostatniej. No, ale boję się go kupić bo jak coś się stanie... To dopiero 12tc. Ehh.. Żebym nie miała dwóch strat za sobą to pewnie bym go brała, a tak człowiek ma inne podejście :(
wiesz, regularnie ogladaj tez allegro, niekiedy ludzie na licytacje markowe wozki blizniacze wystawiaja, a to, ze sie boisz to normalne, trzeba wierzyc, ze bedzie git :)

reklama
Do góry