xkarola
Fanka BB :)
U mnie odwrtonie z pogodą, rano pochmurno, deszczowo a teraz słonko wyszło ale wiatr masakra..
To tak jak u mnie rano pokapało i berzydko a teraz super słonecznie tylko chłodno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie odwrtonie z pogodą, rano pochmurno, deszczowo a teraz słonko wyszło ale wiatr masakra..
Gdzieś czytałam że u niektórych kobiet po kwasie foliowym pogarsza się cera.Jakie badania będziesz robić?Ja właśnie czekam do lekarza rodzinnego po skierowanie na badania krwi i skierowanie do dermatologa, bo juz mam dość tych syfkow co mi sie utrzymują od dłuższego czasu. Mam wrażenie, ze odkąd folik lykam to jakby mi sie cera nieco pogorszyła, chyba ze to akurat taki niefortunny zbieg okoliczności.
U mnie wyszło słońce ale wieje o spacerku z dzieckiem mogę zapomnieć.
Julka trzymam kciuki za owocne staranka
Kotek oby przyszła najgorsze jest to czekanie pamiętam jak co chwilę chodziłam do łazienki sprawdzić czy @jest nie moglam na niczym się dłużej skupić. ..
Witam:-) w jakiej części miasta mieszkasz?Nusia widze, że Ty z Piotrkowa, to witam "sąsiadke"
Witam:-) w jakiej części miasta mieszkasz?
Okolice Kauflandu, a Ty?
Z tymi terminami to tak jest niestety, badania się przydadzą oby tylko dobre wyniki były a do którego gina chodzisz?Nusia a takie ogólne.. lekarka dała mi skierowanie do dermatologa, ale stwierdziła, że na NFZ może być odległy termin więc sama mi przepisała taką maść DUAC do stosowania w miejscach zaczerwienionych albo konkretnie na wypryski. Dała mi skierowanie na bstraadanie ogólne krwi, moczu, OB, TSH i glukozy. Dawno nie robiłam żadnych badań i tak profilaktycznie. Poza tym przed ciążą bym chciała się tak przebadać dokładnie.