sa stare,zgorzkniale i za malo maja swoich spraw!To tak jak moja najlepiej siedziec u nas i wszystko wiedzieć a jak nie to przychodzenie jak nas niema i wypytywanie babci co się działo....wrrrr co za baby!!!
reklama
Ja mam inna technike juz nie staram sie byc mila i grzeczna jak gada glupoty to otwarcie to mowie a ze czesto gada glupoty wiec czesto sie z nia nie zgadzalam jestem oschla i zamknieta dla niej zajelo jej 2 lata zeby stracic cierpliwosc i moze nie przestala wytykac mi jaka jestem beznadziejna ale widzimy sie tak malo ze mnie to nie rusza
ja potrafie sie nieladnie do mojej odezwac, ale to przez to, ze on sama zaczyna,jutro przed praca mam z nia i wnuczka jechac do miasta, omgJa mam inna technike juz nie staram sie byc mila i grzeczna jak gada glupoty to otwarcie to mowie a ze czesto gada glupoty wiec czesto sie z nia nie zgadzalam jestem oschla i zamknieta dla niej zajelo jej 2 lata zeby stracic cierpliwosc i moze nie przestala wytykac mi jaka jestem beznadziejna ale widzimy sie tak malo ze mnie to nie rusza
annam03
Fanka BB :)
Moja teściowa juz mu zapowiedziała ze pampersow używać nie bedzie moje dziecko tylko pieluchy tetrowe. Ona wie wszystko najlepiej bo była pielęgniarka itd
Na szczescie nalotów nie robi i dba o nas wiec nie jest najgorzej ale juz mi zaplanowała większość rzeczy co bedzie z moim dzieckiem
Na szczescie nalotów nie robi i dba o nas wiec nie jest najgorzej ale juz mi zaplanowała większość rzeczy co bedzie z moim dzieckiem
Lilolo
Każdy ma inne podejścieja rodziłam siłami natury i jestem zadowolona ze swojego porodu,nietrwał długo i mimo ze miałam bole z krzyża nienarzekam dwa parcia i synus był na świecie:-) przy poronieniu zaś miałam takie bóle ze się darłam myślałam ze to nienormalne przyszla piguła i mowi mi ze to sa bóle jak te porodowe,szczerze to ja nawet w połowie takich niemiałam...ale cc bym niechciała jakbym miała wybierac
Ja juz drugi raz na próby SN bym się nie zdecydowała, dziękuję bardzo
Dwa poronienia znów miałam zupełne bez zabiegów i zgadzam się ból jest okropny. A do tego jak Lux zauważyła słusznie dochodzi ból psychiczny. Traumatyczne przeżycie jednym słowem.
Jak czytam o waszych tesciowych to ciesze się, że jak rodziła się Lala to ja ze swoją nie miałam wogole kontaktu, a teraz to i tak nie przyjedzie częściej niż raz na miesiąc/dwa bo ma do nas ponad 30km, a im się nie przelewa. Wiec luz.
madziolina_p
A ja tam bym rodzila drugi raz SN, mimo pierwszego dlugiego porodu bez znieczulenia i ogromnego bolu :-)
Jak tak piszecie o tym bólu porodowym.. to już jakoś tak mniej mnie to napaja ochotą na dzidzie ;p ale no cóż ciąża wiąże się z porodem i w pewnym sensie bólem także, więc trzeba się z tym liczyć..
Moja teściowa na szczęście jest w miarę w porządku, chociaż też uważa siebie za najmądrzejszą a jej zdanie najważniejsze, ale póki co nie narzuca tego zdania mi czy mężowi, a i podejście ma do mnie bardzo życzliwe
Dobranoc kobitki
Moja teściowa na szczęście jest w miarę w porządku, chociaż też uważa siebie za najmądrzejszą a jej zdanie najważniejsze, ale póki co nie narzuca tego zdania mi czy mężowi, a i podejście ma do mnie bardzo życzliwe
Dobranoc kobitki
madzia2526
Początkująca w BB
Hej dziewczyny dawno mnie nie było, pewnie nie uda mi się wszystkiego nadrobić zaczynamy drugi miesiąc starań - lekarz stwierdził, że w ciągu 3 miesięcy powinno się coś wykluć bo owulacja jednak jest, dopiero około 31 dnia cyklu alena szczęście się pojawia
Widzę, że poruszony został temat teściowej, moja w ogóle nie ingeruje w nasze życie, jest kobieta bardzo skrytą i spokojną więc można to zaliczyć na plus
Widzę, że poruszony został temat teściowej, moja w ogóle nie ingeruje w nasze życie, jest kobieta bardzo skrytą i spokojną więc można to zaliczyć na plus
reklama
madziolina_p
Moja @ tez niestety przyszla dzis rano  cykre robia sie 28 dniowe. Ide chyba po wiesiolka i zapisuje sie do gina, porobie badania itp