reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja mam inna technike juz nie staram sie byc mila i grzeczna jak gada glupoty to otwarcie to mowie a ze czesto gada glupoty wiec czesto sie z nia nie zgadzalam jestem oschla i zamknieta dla niej zajelo jej 2 lata zeby stracic cierpliwosc i moze nie przestala wytykac mi jaka jestem beznadziejna ale widzimy sie tak malo ze mnie to nie rusza

Ja mam inna technike juz nie staram sie byc mila i grzeczna jak gada glupoty to otwarcie to mowie a ze czesto gada glupoty wiec czesto sie z nia nie zgadzalam jestem oschla i zamknieta dla niej zajelo jej 2 lata zeby stracic cierpliwosc i moze nie przestala wytykac mi jaka jestem beznadziejna ale widzimy sie tak malo ze mnie to nie rusza
ja potrafie sie nieladnie do mojej odezwac, ale to przez to, ze on sama zaczyna,jutro przed praca mam z nia i wnuczka jechac do miasta, omg

Moja teściowa juz mu zapowiedziała ze pampersow używać nie bedzie moje dziecko tylko pieluchy tetrowe. Ona wie wszystko najlepiej bo była pielęgniarka itd
Na szczescie nalotów nie robi i dba o nas wiec nie jest najgorzej ale juz mi zaplanowała większość rzeczy co bedzie z moim dzieckiem

ja rodziłam siłami natury i jestem zadowolona ze swojego porodu,nietrwał długo i mimo ze miałam bole z krzyża nienarzekam dwa parcia i synus był na świecie:-) przy poronieniu zaś miałam takie bóle ze się darłam myślałam ze to nienormalne przyszla piguła i mowi mi ze to sa bóle jak te porodowe,szczerze to ja nawet w połowie takich niemiałam...ale cc bym niechciała jakbym miała wybierac
Każdy ma inne podejście :)

Ja juz drugi raz na próby SN bym się nie zdecydowała, dziękuję bardzo ;)

Dwa poronienia znów miałam zupełne bez zabiegów i zgadzam się ból jest okropny. A do tego jak Lux zauważyła słusznie dochodzi ból psychiczny. Traumatyczne przeżycie jednym słowem.

Jak czytam o waszych tesciowych to ciesze się, że jak rodziła się Lala to ja ze swoją nie miałam wogole kontaktu, a teraz to i tak nie przyjedzie częściej niż raz na miesiąc/dwa bo ma do nas ponad 30km, a im się nie przelewa. Wiec luz.

Jak tak piszecie o tym bólu porodowym.. to już jakoś tak mniej mnie to napaja ochotą na dzidzie ;p ale no cóż ciąża wiąże się z porodem i w pewnym sensie bólem także, więc trzeba się z tym liczyć..
Moja teściowa na szczęście jest w miarę w porządku, chociaż też uważa siebie za najmądrzejszą a jej zdanie najważniejsze, ale póki co nie narzuca tego zdania mi czy mężowi, a i podejście ma do mnie bardzo życzliwe :)

Dobranoc kobitki :)

Hej dziewczyny :) dawno mnie nie było, pewnie nie uda mi się wszystkiego nadrobić :-D zaczynamy drugi miesiąc starań - lekarz stwierdził, że w ciągu 3 miesięcy powinno się coś wykluć bo owulacja jednak jest, dopiero około 31 dnia cyklu alena szczęście się pojawia :rofl2:
Widzę, że poruszony został temat teściowej, moja w ogóle nie ingeruje w nasze życie, jest kobieta bardzo skrytą i spokojną więc można to zaliczyć na plus :tak:

reklama
Do góry