reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux,

Bolał do trzeciej doby potem już nie. A taka była piękna pogoda, że zachciało mi się zabrać młoda do rodziców no to się trabanilam z wózkiem po schodach ;)

Ja swoją cc wspominam bardzo dobrze, dużo lepiej niż próbę SN :D

ja rodziłam siłami natury i jestem zadowolona ze swojego porodu,nietrwał długo i mimo ze miałam bole z krzyża nienarzekam dwa parcia i synus był na świecie:-) przy poronieniu zaś miałam takie bóle ze się darłam myślałam ze to nienormalne przyszla piguła i mowi mi ze to sa bóle jak te porodowe,szczerze to ja nawet w połowie takich niemiałam...ale cc bym niechciała jakbym miała wybierac

reklama
ja rodziłam siłami natury i jestem zadowolona ze swojego porodu,nietrwał długo i mimo ze miałam bole z krzyża nienarzekam dwa parcia i synus był na świecie:-) przy poronieniu zaś miałam takie bóle ze się darłam myślałam ze to nienormalne przyszla piguła i mowi mi ze to sa bóle jak te porodowe,szczerze to ja nawet w połowie takich niemiałam...ale cc bym niechciała jakbym miała wybierac
ja przy poronieniu wylam tak, ze caly szpital mnie slyszal, Boze jaki to bol i fizyczny i psychiczny :no:

Goilo sie ladnie tylko ze ja peknieta macice mialam i dodatkowo szyte w srodku bylo wiec mnie nie tylko podbrUsze bolalo bolal mnie caly brzuch ale wyprostowac to sie miesiac nie potrafilam . co kobieta to inne odczucia

Raczej nie moj mlody jest z 30 maja a moj dostal wolne na niego w lipcu moja mama pracowala wiec ciezko bylo pierwsze dziecko ciagle sama poszyta i to wczesniak siec ciagle sie o wszystko balam mimo ze wszystko bylo idealnie do wyboru mialam do pomocy jego mama ale podziekowalam wolalam sie przewrocic. Byla u nas tydzien po porodzie i ja robilam wszystko zle zaczynajac od tego ze urodzil sie za wczesnie z mojej winy , mylam go zle przewijalam zle karmilam zle w zasadzie nie bylo nic co robilam dobrze wiec po tygodniu kiegy poszlam na wizyte do pediatry i sie rozplakalam jak powiedziala ze chlopczyc idealnie zadbany sliczny itp powiedzialam jej a ona powiedziala ze mam wywali babe z domu i wpuszczac na krotkie wizyty raz w tyg :-)

Raczej nie moj mlody jest z 30 maja a moj dostal wolne na niego w lipcu moja mama pracowala wiec ciezko bylo pierwsze dziecko ciagle sama poszyta i to wczesniak siec ciagle sie o wszystko balam mimo ze wszystko bylo idealnie do wyboru mialam do pomocy jego mama ale podziekowalam wolalam sie przewrocic. Byla u nas tydzien po porodzie i ja robilam wszystko zle zaczynajac od tego ze urodzil sie za wczesnie z mojej winy , mylam go zle przewijalam zle karmilam zle w zasadzie nie bylo nic co robilam dobrze wiec po tygodniu kiegy poszlam na wizyte do pediatry i sie rozplakalam jak powiedziala ze chlopczyc idealnie zadbany sliczny itp powiedzialam jej a ona powiedziala ze mam wywali babe z domu i wpuszczac na krotkie wizyty raz w tyg :-)
kurcze moja tesciowa blisko mieszka i boje sia nalotow,ale ona ma chorego syna i z nim tak nie przychodzi sama,bo nie daje rady go upilnowac takze luz, gorzej zeszwagierka :crazy:

reklama
Do góry