reklama
Gaga uważam, że powinnaś pójść do tego lekarza.. może nawet do tego samego jak mu tak ufasz, chociażby dowiedzieć się jak długo masz czekać na ten okres. A może on pomylił zbliżającą się @ z czymś kompletnie innym? Lepiej zareaguj, bo to długi czas.
Kami 270 dni oO o matko.. to prawie rok?!
Kami 270 dni oO o matko.. to prawie rok?!
Julka89.89
Cudzie trwaj..
A co było powodem, że tak długo? Z moich wyników badań, wyniką, że wszystko jest OK oprócvz lekko podwyższonej prolaktyny, ale naprawdę niewiele, od następnego cyklu będę brać castangus na wyrównanie i duphaston. Dlatego tak czekam na ten nowy cykl. Mój lekarz stwierdził, że mam taki urok do wydłużających się cykli, badania mam ok i nic z nich nie wynika, że coś by się złego działo, tak samo usg. Moja mama tez miała tendencje do wydłużających się cykli i to może być stąd... kiedyś mi to nie przeszkadzało, teraz strasznie wkurza!
Ja z kolei mam mega nieregularne cykle od 26 dni po 35 i to tak na zmiane. W ostatnim czasie się w miarę unormowało, ale nie wiem na jak długo. Ale tak długiego cyklu to nigdy nie miałam. Ale pamiętam, że moja siostra jak wyjechała na studia (ładnych pare lat temu) to straciła okres na 3 lata.. a była jeszcze wtedy dziewicą, co potwierdzały badania ginekologiczne. Wyniki też miała w miarę dobre. Nie wiadomo co było przyczyną przerwy w okresie. Sam odszedł i sam pojawił się na nowo.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
ja np. wolałabym wiedzieć że coś mi jest i móc to leczyć, a tak to niewiaadomo czego się spodziewać.
Lilolo
Fanka BB :)
Gaga,
Nie umiem tak tego ocenić na jaka głębokość pcham ile się da
Kasik,
A no prawie rok. Ale ja różne perypetie mam ze swoim okresem i nie dostaję go bez tabletek. I już chyba tak będzie do samej menopauzy
Nie umiem tak tego ocenić na jaka głębokość pcham ile się da
Kasik,
A no prawie rok. Ale ja różne perypetie mam ze swoim okresem i nie dostaję go bez tabletek. I już chyba tak będzie do samej menopauzy
KasiaMarysia23
Witaj zakocona ;p jak maluszek???
No co Karla dobrze nam znana patelnia Pkati <3
Gaga kurcze, idź do innego lekarza. 70 dni to kosmos. I zbadaj prolaktyne, może to ona powoduje że zatrzymała Ci się @
Caudia dużo siły dla Ciebie kochana!!!
Julka oby sen się spełnił
Anulka to testujemy razem i mnie też śluz sie pojawia powoli a dziś mam 11 dc czyżbymśmy miały w tym samym dniu @ ??
Ja mierze temperature w pisi i dość głęboko Dziś 11 dc a moja temp 35.4
No co Karla dobrze nam znana patelnia Pkati <3
Gaga kurcze, idź do innego lekarza. 70 dni to kosmos. I zbadaj prolaktyne, może to ona powoduje że zatrzymała Ci się @
Caudia dużo siły dla Ciebie kochana!!!
Julka oby sen się spełnił
Anulka to testujemy razem i mnie też śluz sie pojawia powoli a dziś mam 11 dc czyżbymśmy miały w tym samym dniu @ ??
Ja mierze temperature w pisi i dość głęboko Dziś 11 dc a moja temp 35.4
malinka_90
Aktywna w BB
Cześć ja na chwile wpadłam doczytać bo mam krótka przerwę, ale nie dam rady teraz nadrobić wszystkiego. Wieczorkiem jak będę miała może więcej czasu to postaram się dogonić dyskusje. Widziałam, że jedna z was pytała mnie gdzie można się dowiedzieć czegoś więcej o programie rządowym in vitro. Polecam strony internetowe np invitro.gov.pl | Ministerstwo Zdrowia i spotkanie z koordynatorem w klinice.
Albo właśnie wybranie kliniki przejrzenie na stronach ich wymagań i telefon o dopytanie o rzeczy, których się nie rozumie. Tam też chętnie pomogą. Kasia dziś juz trochę lepiej więc dziękujemy za wasze kciuki Miłego dnia kobietki!
Albo właśnie wybranie kliniki przejrzenie na stronach ich wymagań i telefon o dopytanie o rzeczy, których się nie rozumie. Tam też chętnie pomogą. Kasia dziś juz trochę lepiej więc dziękujemy za wasze kciuki Miłego dnia kobietki!
reklama
xkarola
Zrobiłam dzisiaj test owulacyjny i mam dwie piękne kreski wczoraj były starania i dziś też będą zamówiłam na allegro testy ciążowe mam nadzieje że odrazu wyjdą dwie piękne kreseczki
Obiad mam zrobiony mała śpi od godzinki okna w domku umyte teraz porządki bo mam wolne do czwartku
Gaga lekarz tylko i wyłącznie i najlepiej jakiś dobry!
Byłam dziś w ośrodku zdrowia i badanie ciążowe z moczu 12 zł hmmmm chyba dla pewności przed@ zrobie choć mam nadzieje że nieprzyjdzie wredna @!
Obiad mam zrobiony mała śpi od godzinki okna w domku umyte teraz porządki bo mam wolne do czwartku
Gaga lekarz tylko i wyłącznie i najlepiej jakiś dobry!
Byłam dziś w ośrodku zdrowia i badanie ciążowe z moczu 12 zł hmmmm chyba dla pewności przed@ zrobie choć mam nadzieje że nieprzyjdzie wredna @!