reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej :)

U nas dziś piękna pogoda jak tylko marudy wstana to zabieram Lalę i małego smerfa i idziemy w plener :)
Jutro mam endokrynologa. Wczorajsze tsh 4,75czyli spadło od ostatniego badania, które robiłam zaraz po pozytywnym teście. Ft4 w normie.

Ewel,

Ciesze się, że beta rośnie :)

Gaga,

Ja miałam cykle 270dni i więcej. Ale to to już jest kosmos. Idź jak dziewczyny radzą do lekarza i niech da ci coś na wywołanie.

Claudia,

Zdrówka dla synka :*

Kciuki za wszystkie starajace :) i miłego dnia![emoji259] [emoji257] [emoji295]

Ostatnia edycja:
Madzilona co chwile mam inne myśli raz że powinnam iść po coś a za chwile, że w sumie to dobry lekarz zna się i kazał czekać juz sama nie wiem :( chyba wiedział co mówi, że @ przyjdzie

Madziolina ja właśnie wiem, że mega dużo:( tak robił mi usg przy którym powiedział, że macica jest przed okresem, ciążę wykluczył i kazał czekać na @

jak dla mnie t ten lekarz troche niepowazny jest ,mozesz czekac dzien i nawet kilkanascie dni ,na twoim miejscu zmienilabym lekarza

witam was dziewczynki u mnie humor troszke lepszy ,bylam wczoraj na komendzie niedaleko nas ale byla zamknieta ,moze dlatego ze bylam po 20 a do centrum nie chcialo mi sie jechac ,maz zrobil zdjecia tej stronki co blokuje mi tel ,i jak bedzie mial wolna chwilke to podskoczy na komende i dowie sie co dalej z tym robic ,bo to jest przestepstwo zagrozone pozbawieniem wolnosci ,boje sie ze zdjecia dzieci ktore mialam w tel ktos wrzuci do neta :zawstydzona/y: musze spojrzec w notatki bo z tego wzystkiego nie wiem nawet ktory mam dc ,za testujace trzymam kciuki a starajacym zycze mega ovulki ;-)

Gaga mój najdłuższy trwał bodajże 53 dni, ale lekarz powiedział, że powinnam przyjść wcześniej i brać coś na wywołanie. Ja dziś po tym śnie miałam wielką ochotę zrobić test, ale przypomniała mi się rzeczywistość..

reklama
Do góry