reklama
Kobietki... jestem nieprzytomna..... grgawki i 40 stopni goracxki.... masakra bylam u lekarza i pani stwierdzila grype... chciala dac antybiotyk wiec jej mowie ze jestesmy w trakcie staran... o bobo ze miesiacke powinnam dostac miedzy 10 a 15 marca.. a tu nic. test w domu robilaam w cwartek i niegatywny. A ona do mnie e zapisze mi antybiotyk ale slaby ... kurcze myslalam ze mi zrobi badanie krwi... a tu nic.. boje sie brac ten antybiotyk... bo na uloltce pisze ze kobiety w ciazy go brac nie powinny... a to mam polopiryne... w srodku napisane ze kobieta w ciay w III trymestre nie moze go brac... nic o wczesniejszych .. podobno przez pierwsze 2-3 tygodnie i tak do dzidzi nic nie dochodzi to prawda ??
Luxi Ty to z tym sprzataniem to szalona kobitka jestes ;D ja nie wiem kiedy sie za okna wezme.. pogoda chusteczkowa i na dodatek chęci brak.. 
Ale mi sie w ostatni czasie w głowie kręci.. siedze se normalnie, wszystko cacy a tu nagle prawie bym fikla orla z krzesełka :/
Ale mi sie w ostatni czasie w głowie kręci.. siedze se normalnie, wszystko cacy a tu nagle prawie bym fikla orla z krzesełka :/
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta jeśli ona się nie zjawi to moim rodzicom i Tomkowi będzie bardzo przykro. Wiem jak było rok temu ;( że też matka tak synowi potrafi zrobić na złość
To w takim razie mam nadzieje ze sie zjawi i nie narobi wstydu ;-)
Fabi to cie zlapalo

malinka_90
Aktywna w BB
Luxi- nie, zazdroszczę sytuacji
oby jednak wszystko przebiegło pomyślnie i by teściowa nie wyskoczyła z jakimś "super" pomysłem.
Fabimama- zdrówka życzę! Ale jakieś choróbska na wątku panują
Gaga- zwykle na wywołanie okresu lekarz zaleca progesteron. Oby Ci na wizycie coś przepisał.
Fabimama- zdrówka życzę! Ale jakieś choróbska na wątku panują
Gaga- zwykle na wywołanie okresu lekarz zaleca progesteron. Oby Ci na wizycie coś przepisał.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Luxi Ty to z tym sprzataniem to szalona kobitka jestes ;D ja nie wiem kiedy sie za okna wezme.. pogoda chusteczkowa i na dodatek chęci brak..
wybacz ale jak przeczytalam o tym ze prawie orla bys zaliczyla to monitor oplulam

reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Hej dziewczyny 
Dziś zakręcony dzień. Juz po pracy jestem i mam teraz troszkę czasu wiec zaglądam. Mój Lukasz truje mi o ślubie cywilnym, chce go wziąść przed urodzeniem drugiego szkraba. Dziś ma wolne wiec trochę się nasluchalam z rana. Ale narazie sama nie wiem czy tego chce.
Ewel,
Kciuki za betę.
Enej,
Dziwny szpital, ale oby było dobrze. I może zamiast na sor trzeba było iść na położniczo-ginekologiczną izbę przyjęć. I nas na sorze tez by nic nie zrobili.
Malinka,
Zdrówka dla córci
Fabi,
Niech grypa szybko odpuści
Edyta,
I jak studiowanie mojego wykresu idzie?
Nie pamiętam już co dalej
Miłego piątku 
Dziś zakręcony dzień. Juz po pracy jestem i mam teraz troszkę czasu wiec zaglądam. Mój Lukasz truje mi o ślubie cywilnym, chce go wziąść przed urodzeniem drugiego szkraba. Dziś ma wolne wiec trochę się nasluchalam z rana. Ale narazie sama nie wiem czy tego chce.
Ewel,
Kciuki za betę.
Enej,
Dziwny szpital, ale oby było dobrze. I może zamiast na sor trzeba było iść na położniczo-ginekologiczną izbę przyjęć. I nas na sorze tez by nic nie zrobili.
Malinka,
Zdrówka dla córci
Fabi,
Niech grypa szybko odpuści

Edyta,
I jak studiowanie mojego wykresu idzie?
Nie pamiętam już co dalej