reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Enej ja w tamtym roku 11 marca dostałam okres 16 i 17 kwietnia miałam pozytywy 18 wizyta u gin a 1 maja zgłosiłam się do szpitala z plamieniami i od razu mnie przyjęli

Kobietki... jestem nieprzytomna..... grgawki i 40 stopni goracxki.... masakra bylam u lekarza i pani stwierdzila grype... chciala dac antybiotyk wiec jej mowie ze jestesmy w trakcie staran... o bobo ze miesiacke powinnam dostac miedzy 10 a 15 marca.. a tu nic. test w domu robilaam w cwartek i niegatywny. A ona do mnie e zapisze mi antybiotyk ale slaby ... kurcze myslalam ze mi zrobi badanie krwi... a tu nic.. boje sie brac ten antybiotyk... bo na uloltce pisze ze kobiety w ciazy go brac nie powinny... a to mam polopiryne... w srodku napisane ze kobieta w ciay w III trymestre nie moze go brac... nic o wczesniejszych .. podobno przez pierwsze 2-3 tygodnie i tak do dzidzi nic nie dochodzi to prawda ??

Kasik tam jest babka a z nią różnie bywa jest dobrym lekarzem ale pacjentów w przychodni różnie traktuje zależy jaki ma humor

Luxi Ty to z tym sprzataniem to szalona kobitka jestes ;D ja nie wiem kiedy sie za okna wezme.. pogoda chusteczkowa i na dodatek chęci brak.. :p

Ale mi sie w ostatni czasie w głowie kręci.. siedze se normalnie, wszystko cacy a tu nagle prawie bym fikla orla z krzesełka :/

Edyta jeśli ona się nie zjawi to moim rodzicom i Tomkowi będzie bardzo przykro. Wiem jak było rok temu ;( że też matka tak synowi potrafi zrobić na złość

To w takim razie mam nadzieje ze sie zjawi i nie narobi wstydu ;-)

Fabi to cie zlapalo :dry: ja mysle ze na poczatku nie zaszkodzi fasolce ,tym bardzieje ze jak mowisz przepisala slaby ,ale jak zrobisz testa i wyjda kreseczki to bym go od razu dstawila :tak: u mnie narazie tylko katar i oslabienie ,a maz dzwonil i mowi ze chce zrobic romantyczny wieczor ,tylko juz mu zapowiedzialam ze bez przytulanek bo nie mam na nie sily :zawstydzona/y:

Luxi- nie, zazdroszczę sytuacji :( oby jednak wszystko przebiegło pomyślnie i by teściowa nie wyskoczyła z jakimś "super" pomysłem.
Fabimama- zdrówka życzę! Ale jakieś choróbska na wątku panują :(
Gaga- zwykle na wywołanie okresu lekarz zaleca progesteron. Oby Ci na wizycie coś przepisał.

Luxi Ty to z tym sprzataniem to szalona kobitka jestes ;D ja nie wiem kiedy sie za okna wezme.. pogoda chusteczkowa i na dodatek chęci brak.. :p

Ale mi sie w ostatni czasie w głowie kręci.. siedze se normalnie, wszystko cacy a tu nagle prawie bym fikla orla z krzesełka :/

wybacz ale jak przeczytalam o tym ze prawie orla bys zaliczyla to monitor oplulam :-D

reklama
Hej dziewczyny :)

Dziś zakręcony dzień. Juz po pracy jestem i mam teraz troszkę czasu wiec zaglądam. Mój Lukasz truje mi o ślubie cywilnym, chce go wziąść przed urodzeniem drugiego szkraba. Dziś ma wolne wiec trochę się nasluchalam z rana. Ale narazie sama nie wiem czy tego chce.

Ewel,

Kciuki za betę.

Enej,

Dziwny szpital, ale oby było dobrze. I może zamiast na sor trzeba było iść na położniczo-ginekologiczną izbę przyjęć. I nas na sorze tez by nic nie zrobili.

Malinka,

Zdrówka dla córci :)

Fabi,

Niech grypa szybko odpuści :tak:

Edyta,

I jak studiowanie mojego wykresu idzie?;)

Nie pamiętam już co dalej :( Miłego piątku ;)

Do góry