reklama
Plamienia są delikatne. Brzuch boli trochę jak okres. Pani kazała brać nospe i iść do giną. Ale mdli mnie co jakiś czas. Wiec tłumaczę sobie że niema co szaleć i robić afery. Zapisałam się na jutro rano. Pani na SORze powiedziała ze szpital i tak by mi nie wystawił l4. Może to zrobić tylko lekarz regionalny. A jak nie to iść do internisty i on ewentualnie wystawi.
No ja okres powinnam była dostać 5dni temu. A gin mówi ze dopiero jak się okres 2 tyg spozni to mogę szaleć; )
No ja okres powinnam była dostać 5dni temu. A gin mówi ze dopiero jak się okres 2 tyg spozni to mogę szaleć; )
edyta01
Czekamy na czwarty cud
W niedzielę wyprawiam Tomkowi imieniny. I jeśli teściowa nie przyjdzie to przysięgam, że źle skończy. Rok temu na moje nie przyszła. Bo niby Rafała się wstydzi przed moimi rodzicami! A oni przecież wiedzą, że on upośledzony jest.
Lux moze lepiej niech nie przychodzi ,po co masz nerwy szarpac

edyta01
Czekamy na czwarty cud
Plamienia są delikatne. Brzuch boli trochę jak okres. Pani kazała brać nospe i iść do giną. Ale mdli mnie co jakiś czas. Wiec tłumaczę sobie że niema co szaleć i robić afery. Zapisałam się na jutro rano. Pani na SORze powiedziała ze szpital i tak by mi nie wystawił l4. Może to zrobić tylko lekarz regionalny. A jak nie to iść do internisty i on ewentualnie wystawi.
Mysle ze to nic powaznego ,ale lekarzem nie jestem ;-) a pod jakim wzgledem mozesz szalec ?
gaga92
Fanka BB :)
Kasik tylko we wtorek mam wizytę w przychodni na nfz i tam nawet usg mi nie zrobiąGaga ja bym na Twoim miejscu jednak zaczekala na wizytę skoro to kuz we wtorek. A moze jednak lekarz czegoś istotnego ma usg nie spostrzegł?
malinka_90
Aktywna w BB
Nasze szpitale są beznadziejne. Jestem strasznie zaskoczona Enej, że tak Cię potraktowali. Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyta. Jeżeli nie krwawienia żywa krwią to pewnie to plamienia hormonalne. Może warto byłoby iść na sprawdzenie bety i progesteronu?
Luxi- trzymam kciuki by teściowa nie odstawiłam przedstawienia
Annam- mój R ma już 39lat
i widzę jak bardzo mu przykro, że nie możemy mieć drugiego dziecka 
Luxi- trzymam kciuki by teściowa nie odstawiłam przedstawienia
Annam- mój R ma już 39lat
reklama
Kasik tylko we wtorek mam wizytę w przychodni na nfz i tam nawet usg mi nie zrobiąmasakra
Aa :/ to zmienia troche postać rzeczy.. no ale moze chociaż dadza Ci jakas recepte albo cos poradza? A ten lekarz do którego na nfz chodzisz to jakis konkretny czy nie za bardzo?