reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała ale za nim ja testować będę to Wy już II będziecie oglądać :-)

reklama
Gaga ja bym na Twoim miejscu jednak zaczekala na wizytę skoro to kuz we wtorek. A moze jednak lekarz czegoś istotnego ma usg nie spostrzegł?

Plamienia są delikatne. Brzuch boli trochę jak okres. Pani kazała brać nospe i iść do giną. Ale mdli mnie co jakiś czas. Wiec tłumaczę sobie że niema co szaleć i robić afery. Zapisałam się na jutro rano. Pani na SORze powiedziała ze szpital i tak by mi nie wystawił l4. Może to zrobić tylko lekarz regionalny. A jak nie to iść do internisty i on ewentualnie wystawi.
No ja okres powinnam była dostać 5dni temu. A gin mówi ze dopiero jak się okres 2 tyg spozni to mogę szaleć; )

W niedzielę wyprawiam Tomkowi imieniny. I jeśli teściowa nie przyjdzie to przysięgam, że źle skończy. Rok temu na moje nie przyszła. Bo niby Rafała się wstydzi przed moimi rodzicami! A oni przecież wiedzą, że on upośledzony jest.

Lux moze lepiej niech nie przychodzi ,po co masz nerwy szarpac :-p

Plamienia są delikatne. Brzuch boli trochę jak okres. Pani kazała brać nospe i iść do giną. Ale mdli mnie co jakiś czas. Wiec tłumaczę sobie że niema co szaleć i robić afery. Zapisałam się na jutro rano. Pani na SORze powiedziała ze szpital i tak by mi nie wystawił l4. Może to zrobić tylko lekarz regionalny. A jak nie to iść do internisty i on ewentualnie wystawi.
No ja okres powinnam była dostać 5dni temu. A gin mówi ze dopiero jak się okres 2 tyg spozni to mogę szaleć; )

Mysle ze to nic powaznego ,ale lekarzem nie jestem ;-) a pod jakim wzgledem mozesz szalec ?

Edyta jeśli ona się nie zjawi to moim rodzicom i Tomkowi będzie bardzo przykro. Wiem jak było rok temu ;( że też matka tak synowi potrafi zrobić na złość

Nasze szpitale są beznadziejne. Jestem strasznie zaskoczona Enej, że tak Cię potraktowali. Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyta. Jeżeli nie krwawienia żywa krwią to pewnie to plamienia hormonalne. Może warto byłoby iść na sprawdzenie bety i progesteronu?
Luxi- trzymam kciuki by teściowa nie odstawiłam przedstawienia:)
Annam- mój R ma już 39lat :( i widzę jak bardzo mu przykro, że nie możemy mieć drugiego dziecka :(

reklama
Do góry