reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edyta u mnie katastrofa od rana...wczoraj spałam od 20 do 6 dziś i potem od 7 do 10 z myślą ze mam wizytę na 18.40 więc jak wstane wezmę kąpiel i sie doprowadze do porządku. Ale o 10 zadzwonili że wizyta odwołana bo doktorka chora....i wolnego nic narazie nie ma ale kazali sprawdzać i patrzę jest na 12 więc szybko się myje włosów nie zdążyłam.... Mam smalec po biegłam jednak do labo na betę i jadę właśnie do lekarza.
A wynik wieczorem... Oj po cichu bym chciała żeby cudem okazało się ze to np 10 tydzień haha

Edyta u mnie katastrofa od rana...wczoraj spałam od 20 do 6 dziś i potem od 7 do 10 z myślą ze mam wizytę na 18.40 więc jak wstane wezmę kąpiel i sie doprowadze do porządku. Ale o 10 zadzwonili że wizyta odwołana bo doktorka chora....i wolnego nic narazie nie ma ale kazali sprawdzać i patrzę jest na 12 więc szybko się myje włosów nie zdążyłam.... Mam smalec po biegłam jednak do labo na betę i jadę właśnie do lekarza.
A wynik wieczorem... Oj po cichu bym chciała żeby cudem okazało się ze to np 10 tydzień haha

Najwazniejsze ze sie wyrobilas a wlosyyyy no coz wizyta wazniejsza ;-)powodzenia na wizycie i wieczorkiem pochwal sie wynikiem bety :tak:

Ewel, koniecznie daj znać :tak:
u mnie 87 dni do wylotu na urlop, w pierwszych dniach będę mieć końcówkę @, ale zaraz po tym zaczynamy działać :tak:

w ogóle wczoraj u fryzjera poszalałam, z bardzo jasnego blondu przeszłam na ciemne :-p tak spontanicznie mnie naszło :-D

Byłam na małych zakupach, zabrałam po drodze takiego pana z bloku obok. Mówi: ja to bym chciał taka żonę jak pani :D pani taka uczynna i ładna. Mówi: niech pani kandyduje na sołtysa. Myślałam, że parkne śmiechem :D

reklama
Do góry