reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Olcia to podobnie jak ja, z tą umową, mam do końca czerwca i czekam na lipiec ze staraniami :)
O Egipt, super :)

Ja kupując suknie ślubną dostałam voucher na 7dniowy wyjazd dla dwóch osób - 7 darmowych noclegów w jednym z hoteli - do wyboru mamy kilka miejscowości w Polsce, jedynym warunkiem jest wykupienie w danym hotelu wyżywienia na 7 dni :) Voucher mamy ważny do końca maja i czekam z utęsknieniem aż mój hasbend załatwi sobie wolne w pracy i mam nadzieję, że nam wyjazd nie przepadnie. A najprawdopodobniej wybierzemy się w góry :):) nie mogę się doczekać, jeszcze nigdzie razem na tak długo nie byliśmy, co najwyżej jakiś weekend u dalszej rodziny i to wszystko.

też chciałam czekać do lipca, ale stwierdziłam że to pierniczę i urlop to dobry czas na starania ;-) i będę trzymała kciuki aby w lipcu przedłużyli mi umowę :-p
w Egipcie będę drugi raz, ogólnie raz w roku pozwalamy sobie na taki dwutygodniowy zagraniczny urlop ;-)
super, że dostaliście taki vocher, odpoczniecie sobie :tak: smacznych kotlecików ;-)

Ja zaraz się szykuje do pracy :)

Ale taka jestem podekscytowana wizyta, że szok :)

Długo tylko do kolejnej musze czekać bo to juz 12 tydzień będzie ;) ale takie realia nfzetowskie.

Wy tu o wyjazdach ;) ja swojego tez nie mogę się doczekać :)

Ewelka ja się gapie w te cykle księżycowe i od 25 lutego (od godz 5:53) do 27 lutego (do 13:49) Księżyc był w Bliźniętach - znaku męskim :cool2: jak coś to chłopa wróżę

O, Majdaczek już listę poprawia :D

Ostatnia edycja:
Kami Ewel GRATULUJĘ! !

A u mnie obiecująco zaczynało się plamienie. Niestety@brak. Za to wieczorem przed snem juz 3dzien męczą mnie mdłości. Temp za niską na ciążę wiec pewnie znowu hormony. Załamać się można. .

no Kami u Ciebie problemik bo 01.02 i 02.02 (ale do godziny 18:40) to dziewucha ale już po 18:40 to chłopak haha (aż do 05.02. do godz 06:45)
więc albo plemniory czekały na jajeczko albo odwrotnie ;)
a co z tym l4 Twoim?

reklama
Do góry