reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Sąsiedzi z góry nie mają mózgu! Ten ich dzieciak tak lata, że za chwilę nam spadnie sufit na głowę! Już raz im uwagę zwróciłam to afera się zrobiła. No głowa zaraz nam tu pęknie od tego hałasu.

Lux bidulko...Czesto wam "umilaja" zycie :(

Ja tez mialam takich sasiadow tyle ze tam nie dzieci tylko oni pijani tarzali sie po podlodze.Dzieki Bogu juz tam nie mieszkam dosc dlugo

Aschlee no u nich to ciągle awantury lub hałas. To dziecko to porażka :-/ chyba gości mają. Mnie zastanawia, jakim cudem im to skakanie dzieciaków nie przeszkadza! Mają tak jak my jeden pokój. Ja bym oszalała.

Moze maja "wazniejsze" sprawy niz zajmowanie sie dziecmi.Szkoda tylko ze nie pomysla nad tym ze innym zaklocaja spokoj

Jeszcze oni dywanu nie mają i te huk jest konkretny. Ale spokojnie-ja im się odwdzięcze gdy moje dziecko się urodzi. Zacznie płakać w nocy to będą mieć dosyć. Przed nimi mieszkała tam moja koleżanka z dwójka dzieci i gdy Jagoda w nocy płakała to nas budziła. Takie tu cienkie ściany.

No w niektorych blokach sa takie cienkie sciany ze wszystko slychac dlatego teraz bardzo zwracalam na to uwage :)
Tam wczesniej jak chodzili na gorze to slychac bylo jak podloga skrzypila :)

reklama
No mają zajęcie-picie i wielkie "mądre" dyskusje. A dzieciaki robią co chcą. A jutro sąsiadka się będzie zalic, że znów ma sok lub flamastry na ścianie.

Do góry