A ja chyba z tej rozpaczy dzis tez wino otworze bo musze odreagowac, nie pilam juz wiele miesiecy zrezygnowalam dla staranek i dupa, pomimo mojej rzetelnej pracy w tym kierunku i wielu wyrzeczen nic sie nie dzieje, chyba staje sie bezplodna
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Anna trzymaj się, ja też już tylko czekam na okres a jak pomyślę ile leki będą kosztować i ile jeszcze mnie czeka nerwów to masakra..
madziolina_p
Fanka BB :)
A maz wraca z nart jutro, a dzis na noc przychodza 2 kolezanki na winko i pogaduchy :-) tylko ja to delikatnie bo w drugim pokoju maly bedzie spal ;-)
annam03
Lux nie wiem siedzi i pracuje, zapomniał mięsa kupic wiec zanim rozmrozi sie kurczak to... Mam tez ochotę na wino Ale przy bronku nie moge pic wiec nie mam co liczyć. Za tydzień mam klasową imprezę z podstawówki wiec żyje tym i jeszcze 5 dniami pracy ale powiem wam ze w ciagu ostatnich 8 dni tampka skoczyła z 36,53 Na 36,93 tak skace pomału hyh
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Wszystkie będziemy tylko kwestia czasu, kiedyś wypatrzymy dwie wymarzone kreski i przytulimy nasze maleństwa ;-) każdy w swoim odpowiednim czasie :-)
madziolina_p
Przy czym annam?
reklama
annam03
Przy bromergoniePrzy czym annam?