reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Madziolina,

Ja nie jestem Kamila, pisalam juz o tym ;))

Tak, wczoraj pisalam ze musze podjac prace by nam sie lepiej z mloda zylo. A juz w styczniu mialam propozycje zostania niania Leny i Tymona ale wtedy odmowilam. A z oni nikogo nie znalezli, a to moi znajomi to mnie wzieli od razu jak wczoraj Alicji przedstawilam sytuacje.

Lux,

Staram sie, ale jestem kompletnie rozbita. Gdyby nie Jagoda to bym sie pewnie polozyla na polodze i wyla do konca swiata.

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam Was!

Wczoraj byłam u lekarza z tym moim długim okresem. Dostałam tabletki cyclonamine na zatrzymanie krwawienia. Mam brac po 2 tabletki 3 razy na dzień przez 7 dni. macica jajniki ok-chociaz hnie robił mi usg tylko cos innego tam wprowadzał i naciskał na brzuch. Za tydzień na kontrole i byc może zapisze mi jakis hormon jezeli nie przestane krawic i skieruje mnie na łyżeczkowanie macicy do szpitala. Powiedział ze nie da mi odp dlaczego krwawie. I pytał na poczatku czy mozliwe ze jestem w ciazy a ja mówie ze nie bo robiłam test no ale heloł testy czasami kłamią. Chyba za tydzień pójde do innego lekarza.

no niestety kami nic go nie usprawiedliwia, tak nie zachowuje sie facet który kocha i któremu zależy, ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji nawet, jedno dziecko na świecie, drugie w drodze a on z ulgą rzeczy zabiera i znika,nie chce cie dołować ale mi to pachnie jakimś romansem na boku, bo to aż niemożliwe żeby sie tak facet zachowywał. A pieniądze też na coś wziął.
Cyclonamine to takie coś jak rutinoscorbin zwiększa krzepliwość krwii, też to miałam jak mi okres zaczął przychodzić co 2 tyg ale u mnie to tylko hormonki szalały, byłam wtedy nastolatką.

Lux,

Alicja powiedziala, ze tak jest wygodnej. Oni zwykle w tygodniu nie robia obiadow. Lena je w przedszkolu, a Tymon zupe i sloik. A ona je zwykle na miescie.

U mnie cyclonamine miala babcia przy krwiopluciu - rak pluc. Wiec znam ten lek i dobry jest na zatrymanie krwawienia. Kotek, moze to faktycznie przerosniete endometium.

Natalia,

Ja tez uwazam, ze on kogos ma. Teraz wszystko to co on robil w ostatnim polroczu te nasze awantury, jego powroty z pracy o 22/23/00, pracujace niedziele i inne swiatki. To wszystko uklada sie w jedna calosc.

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Witam Was!

Wczoraj byłam u lekarza z tym moim długim okresem. Dostałam tabletki cyclonamine na zatrzymanie krwawienia. Mam brac po 2 tabletki 3 razy na dzień przez 7 dni. macica jajniki ok-chociaz hnie robił mi usg tylko cos innego tam wprowadzał i naciskał na brzuch. Za tydzień na kontrole i byc może zapisze mi jakis hormon jezeli nie przestane krawic i skieruje mnie na łyżeczkowanie macicy do szpitala. Powiedział ze nie da mi odp dlaczego krwawie. I pytał na poczatku czy mozliwe ze jestem w ciazy a ja mówie ze nie bo robiłam test no ale heloł testy czasami kłamią. Chyba za tydzień pójde do innego lekarza.

jak to nie da Ci odpowiedzi.. :// to nie wiedział czy nie chciał powiedzieć, jakiś dziwny. Z lekarzami niektórymi to trzeba ostrożnie, bo jak powiedź "nie jestem w ciąży bo robiłam test" to taki przyjmie to jako pewnik :/ a różnie może być. trzymaj się Kotek :-*

Dziewczyny czytam was cały czas pisze z tel i jest mi trudno odpisywac musze sie przyzwyczaić. ..Kamilove podziwiam jestes silna kobieta dajesz rade chociaz jest ciezko szkoda ze tak bliska osoba tak Cie zawiodla
Paulinka fajnie ze udalo Ci sie utrzymac prace
Xkarola martaha szkoda ze małpa przyszła. ..
Claudia trzymam kciuki za ladny przyrost bety o ktorej bedziesz miała wynik
Jolasia jak u Ciebie @ przyszła

reklama
Do góry