reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kasiu nie wiem czy będą staranka. Miałam problemy z praca, długa historia, bo pracodawczyni chciała odejść od męża i jemu na złość mnie zwolnić. Ale nie stracę jednak pracy. Ogólnie to spać zaraz idę

Każdemu się spodoba, bo piszesz tak płynnie i ciepło. Miło się czyta naprawdę :-) juz któraś pisała "masz talent "
Dziekuje kochana jestes bardzo mi milo :)

Kasiu nie wiem czy będą staranka. Miałam problemy z praca, długa historia, bo pracodawczyni chciała odejść od męża i jemu na złość mnie zwolnić. Ale nie stracę jednak pracy. Ogólnie to spać zaraz idę
Lux co ty mowisz ze u ciebie takie akcje sie dzieja
Dobrze ze sie ulozylo jakos.

Myślę, że u nas to już raczej się nie poukłada. Jakaś taka rezygnacja mnie dopada :(

Wiem ze kres temu związkowi położyła wiadomość o drugiej ciąży. Jego to bardzo wkurzylo :(

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Lux, ale musisz przestrzegać pewnych zasad przy testach owu - powinnaś je robić najlepiej kolo południa, ale nie z porannego moczu i nie późnym wieczorem - najlepiej chyba do 19. No i nie powinnaś przed zrobieniem testu nic pić. Inaczej mogą ci różne dziwne wyniki wychodzić. Ja do końca się nie znam, ale Ewelina mi mówiła, że są takie zasady wiec może poszukaj w necie albo może ktoś tu wie i podpowie :-)

Kamilove, trzymam kciuki żeby chociaz w pracy było dobrze :-)

A ja właśnie zauważyłam na wynikach moich badań, że nie zrobili mi jednego z badan- miałam 4 badania, a wyniki mam moczu, morfologii i hiv, a były jeszcze przeciwciała których nie ma ! :-(
Chyba znowu będą musieli mnie kluc :-(

reklama
Lady przez ten mój głupi tryb pracy ciężko tak te testy robić :-/ biedna. Nie daj sobie znów siniakow zrobić. Kami-przecież sama sobie tego dziecka nie zrobiłaś, tak? Wiedział, że z seksu biorą się dzieci.

Do góry