reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Aschle tule cie mocno ,wiem jak trudno podniesc sie po kolejnej porazce ,ja sadze ze w tym cyklu tez mi sie nie uda ,w poprzednich dwoch cyklachw okolicach ovu bolaly mnie piersi teraz od poczatku cyklu nic mnie nie boli a juz po ovu jestem wiec pewnie ten cykl bezovulacyjny byl :zawstydzona/y: i psychicznie zaczynam sie szykowac na kolejny a ile nieudanych jeszcze przede mna czort wie :-(

reklama
Lux obys pracy nie stracila ,wyobrazam sobie w jakim stresie teraz zyjesz :sorry:

Kasia &&&& za operacje mamy,daj znac jak juz bedzie po ;-)

Kami najwazniejsze ze juz badanka porobilas ,teraz czekac na wynik a jestem pewna ze wyjda dobrze :tak: ty panstwowo chodzisz go gina czy prywatnie ?

Edytka,

Państwowo :)
Prywatnie juz dość naplacilam się podczas starań i ciąży o córkę ;) Teraz skoro mam możliwość to korzystam z ubezpieczenia nfz :)

Są tego minusy bo np wyniki dostaje lekarz nie ja, zdjęcia usg są tylko robione do karty ja nic nie dostaje. Ale trudno. Po połowie ciąży jak Bóg da wybiorę się prywatnienna usg 3d to wtedy zdjęć nadostaje :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Dziewcýny, ja tez na koniec marca to razem bedziemy czekac :-)
Te ktore biora wiesiolka, to kapsulki, czy olej? Bo ja musze pogryzc , nie polykam i czy od 2 dnia @ moge brac?

Aschle - tule i &&& oby nigdy więcej straty

Lux- &&& by praca była

Kami, Ja też tak zamierzam. Jak zajdę to nfz a czasmi prywatnie na łedniejsze podglądanko i do Pozn do dr czasami to na konkretne badania do szpitala wysyła na nfz.

A mnie coś kilka wyprysków, temp w dół, piersi osłabły w boleściach, brzuch na @ zaczyna boleć, zresztą już od wczoraj. Tylko mocno kłuje z prawej strony. Ale nie raz już tak było.
Te cycuchy narobiły mi w tym cyklu nadziei. No ale jak już temp w dół, Krew na papieże to tak gdzieś za dwa dni @. Mam nadzieję, ze jeden cykl organizm oczyścił sie z nadmiaru leków po stymulacji i następny owu będzie normalniej nie w 10 dc i większe szanse będą.

A ja zatopiłam się z zakupach allegro :sorry2:
Ot tak przed-wiosennie bo słoneczko między chmurami się wybiło.
Płynie kasa płynie... z konta.

Piec uwielbiam. Ja chciałam iść na cukiernika ale niepełnoletniemu w latach 90tych nie pozwalali podejmować decyzji. Uważali że praca biurowa tylko dla kobiety. A ja sama przepisy wymyślam, czasami zdarzy się porażka ale rzadko. Właściwości przetwórcze składników w głowie siedzą i działam.

reklama
Edytka,

Państwowo :)
Prywatnie juz dość naplacilam się podczas starań i ciąży o córkę ;) Teraz skoro mam możliwość to korzystam z ubezpieczenia nfz :)

Są tego minusy bo np wyniki dostaje lekarz nie ja, zdjęcia usg są tylko robione do karty ja nic nie dostaje. Ale trudno. Po połowie ciąży jak Bóg da wybiorę się prywatnienna usg 3d to wtedy zdjęć nadostaje :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Masz racje po co placic jak sie ma za darmo :tak: u nas tez wszystkie badania co robia ida do systemu i lekarz ma je w kompie

Dzięki dziewczyny za kciuki, na pewno się przydadzą, Operacja trwa.. bardzo się denerwuje.

A ja trzymam kciuki za Ashlee, mruve i Edyte - oby marzec okazał się owocnym miesiącem :)

Dziekuje kochana ,a planowo ile operacja ma trwac ? rozumiem twoje nerwy ,dobrze bedzie :tak:

Dziewcýny, ja tez na koniec marca to razem bedziemy czekac :-)
Te ktore biora wiesiolka, to kapsulki, czy olej? Bo ja musze pogryzc , nie polykam i czy od 2 dnia @ moge brac?

Z tego co sie orientuje w srodku jest olej ale nie wiem czy mozna je gryzc ,moze inne dziewczyny pomoga :tak:

Do góry