reklama
wiecie a u nas bylo inaczej moj chcial szybko slubu, zebym czasem sie nie rozmyslila, a ja jeszcze w tamtym czasie mowilam poczekay zobaczymy, potrzebujemy czasu itd, wic on wyskakiwal ze szkoda zycia na zabawe, ze on mysli o rodzinie i chce od razu powaznie, no i faktycznie slub byl bardzo szybko, czasem mam wrazenie ze mnie zlapal bo potem przyszlo tyle problemow ze moze gdyby ie slub to bym odeszla, no ale przetwalismy i mamy rodzine
madziolina_p
Fanka BB :)
Madziolina i oby tak zostało a w pon dwie były
Watpie ale nadzieja zawsze jest :-)
AniaCh83
O co chodzi z tymi testami dziesiątkami i dwudziestkami?
madziolina_p
No piwinny niby wczesniej wykryc ciaze, ale w sumie tak sobie pomyslalam, ze po co wydawac hajs na te czulsze jak mozna kupic tansze 25 i zrobic w dniu lub po spodziewanej @
AniaCh83
Sory dziewczyny tsk weszłam w wątek z pytaniem, niespodziewanie...dołączyła tutaj. Trochę Was poczytałam. Kiedyś korzystałam z tego forum. ..5 lat temu jak byłam w ciąży. ..teraz się staram i staram i wystarac się nie mogę. .. a z pierwszym wyszło za pierwszym razem
reklama
Cassiah
chodzi o czulość. 10tki wykrywaja już niskie stężenie hormonu (10mlu/ml).O co chodzi z tymi testami dziesiątkami i dwudziestkami?