reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
a mój chciał brać jak w ciąży byłam,jak w szpitalu leżałam to obiecywał, że weźmiemy jak tylko wyjdę, jak z dzidzi nie udało się mówił, że to jego planów względem mnie nie zmienia a jak wyszłam to już później nie chciał słyszeć o ślubie :(

Gaga liczę, że już wkrótce się doczekamy dwóch kresek :) i reszta dziewczyn również. Zuzka u mnie od plamienia do krwawienia kilka godzin więc zapisuje od początku, że to @

ja tak samo liczę na dwie kreski u wszystkich w jak najbliższym czasie
a co do @ to ja od razu krwawię więc nie ma problemu z zapisaniem

Lux to nie to, że on nie chce bo mi kiedyś powiedział żebym się nic nie bała bo się na pewno ze mną ożeni ale jeszcze nie teraz tylko mi po prostu przykro, że jak byłam w ciąży to chciał a później już nie ale najważniejsze, że chce mieć ze mną dziecko o które sam się bardzo stara

reklama
Do góry