reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
kamilove wielkie gratulacje :)

czyli powinnam oba badania wykonać? czy raczej najpierw IgM, poczekać na wynik i dopiero ew. to IgG?

oba wykonuje sie za jednym razem
co do kotow to te nie wychodzące na dwor mają małe prawdopodobieństwo nosicielstwa zakaznych cyst,ale wiadomo że lepiej uważac i nie

tylko u mojego nie zawsze jest to bezinteresowne, rzadko bo rzadko się to zdarza ale bywa ze coś się za tym kryje albo już wcześniej nabroił i naprawia sytuację

kurcze dzwonie przed chwilą żeby się na wizytę do gin zapisać a tam mi mówią, że na urlopie i żebym dopiero we wtorek dzwoniła ehhh

oba wykonuje sie za jednym razem
co do kotow to te nie wychodzące na dwor mają małe prawdopodobieństwo nosicielstwa zakaznych cyst,ale wiadomo że lepiej uważac i nie

Dziękuje Ci nusia za rady, w takim razie w przyszłym tygodniu wybieram się na badania. Ciekawe co tam we mnie siedzi ;]

Kami super wiesci ,mowilam ze dobrze bedzie ;-)

Nie Claudia jeszcze nie pisala jaki wynik bety

Moj mi dzisiaj zaproponowal ze w weekend on gotuje tak wiec bede miala luzik :-)

Ja juz rosol i makaron ugotowalam ,ciasto upieklam no a teraz popijam kawke 3 in 1 i relaxuje sie :-p

reklama
Do góry