reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

zuzka ta myśl właśnie że to dobry objaw trzymała mnie przy życiu w najgorszych chwilach, teraz powoli biorę sie za organizowanie ślubu bo odkładałam to przez złe samopoczucie, efekt taki że nic nie załatwione ale diadem ślubny ( korone) już mam hehe:D tak myśle że w maju/czerwcu bede chciała ten ślub mieć z głowy bo też w tym mniej więcej czasie bede bronic mgr z prawa administracyjnego, nie chce żeby mi sie terminy zbiegły ehh przynajmniej w pracy dzisiaj mam luz, ani jednego klienta na poradę a jak żygałam jak kot to oczywiście były tłumy wrr

reklama
Co do testujacych jutro to ja sie wylamuje dziewuchy chyba. Zatestuje w ndz albo w pon nawet jak @ nie nadejdzie. Nie ma sensu wczesniej. Za testujace jutro 3mam kciuki!

Cześć wszystkim :) w końcu i ja dotarłam tu :) bo tak piszecie, że przy stracie kg łatwiej zajść a tak się zastanawiam czy jak się za dużo tych kg straciło czy to znowu nie utrudnia co myślicie, może jakieś doświadczenia?

Natalia taka ciaza z zyganiem przynajmniej wiadomo ze jest zdrowa, moja kolezaka z bliziakami w pierwszym trymestrze schudla 4 kg tak zygala
a jak tam samopoczucie testujacych jutro dziewczyn?
całkowity spokój,jeśli chodzi o objawy to brak jakichkolwiek,mąż za ti już od rana wydzwania z pytaniami jak sie czuje i czy @ przyszla(oby nie)

Gaga cześć :) gdy moja przyjaciółka zaczęła gwałtownie tracić na wadze to właśnie zniknęła jej @. Ale gdy ja kiedys dużo schudlam w krótkim czasie to @ była na czas.

Lux ja już dość dawno dużo schudłam i @ była tylko teraz jej coś wyjątkowo długo nie ma i się zastanawiam czy ten spadek wagi może mieć wpływ na zajście

reklama
Gaga lekarze mowia ze zle jak sie jest za szczuplym i zle jak sie jest otylym wiec moze cos w tym jest ? chociaz i szczuple i kobietki z wieksza waga zachodza w ciaze ,kazda jest inna wiec nie mozna tego stwiedzic jednoznacznie :sorry2:

Lux a ty dzis wolne czy do pracy ?

nusia i reszta testujacych jutro dawac szybko znac hihi bo my tu jak na szpilkach bedziey czekac :tak:

Do góry