reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Luxo - Niewiedziałam :D ale news :D ja w ciagu ostatnich 4 tygodni byłam bardzo chora i straciłam w 3 dni 7 kg ale potem wróciły te kg :/ może wtedy się udało :p

reklama
czytałam w internecie i zdania co do luteiny są podzielone, niektórym nasilają sie mdłości, jest to zresztą opisane w działaniach niepożądanych, inne nie czują że coś biorą więc kto ma szczęście ten nie żyga, każdy organizm jest inny, są przecież i takie kobiety które gdyby nie brzuch to nie wiedziałyby że w ciąży chodzą hheh ja niestety należe do tych męczących się i uCiążliwych :p

A no pika pika :) ja po luteinie tez objawów nie miałam. No ale to faktycznie sprawa indywidualna. Ja ostatnio miałam na minusie 2 kg ale przed miesiaczka wróciły również :)

Ja trzy lata temu miałam 10kg więcej, potem sie wziełam za odchudzanie i teraz mam 61kg/168cm i mam cichą nadzieje że w ciąży nie nadrobie tego wszystkiego co spaliłam z nawiązką :p moja mama zawsze tyła ponad 20kg w ciąży

Nie będzie źle :) jak nie będziesz jadła za dwóch tylko dla dwóch to będzie dobrze. w pierwszej ciąży przytyłam 10 kg. Ważyłam 62 kg. Potem wszystko spadło. Ale jak karmiłam to zarzeralam się ptasim mleczkiem i teraz mam 69 i ciężko zrzucić.

Natalia taka ciaza z zyganiem przynajmniej wiadomo ze jest zdrowa, moja kolezaka z bliziakami w pierwszym trymestrze schudla 4 kg tak zygala
a jak tam samopoczucie testujacych jutro dziewczyn?

reklama
póki co mam 2kg na minusie heh ale coś czuje że bedę teraz nadrabiać bo zaczynam mieć ochote na cokolwiek, a ptasie mleczko ostatnio mi ginekolog dał heh "pani chuda to pani może jeść" :D

Do góry