a no właśnie przez takie akcje wątki niekiedy umierają...Nusia potem one same się dziwiły, że cisza się tam zrobiła. Tu jak pisze to jest super, każdy problem jest ważny, każda doradzi.
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Boje sie dziewczyny, ze nie wytrzymam i jutro kupie testa i w czwartek mimo wszystko zatestuje
kurde ale jestem glupia!!!
anulka88k
Olcia ja mam podobnie mój synek będzie miał 7 lat. I mąż chce drugie. A ja i chce i nie chce. I chce i się boje . Wygodnie mi jest tak trochę. Nie muszę analizować jak to ogarnąć bo z jednym dzieckiem to nie ma problemu z niczymLux, praca pracaale jeszcze pół godzinki i do domu
No i targają mną ostatnio sprzeczne emocje związane z drugim dzieckiem... chcę, nie chcęznaczy ogólnie to chcę, ale pojawiają się momenty zwątpienia
sama nie wiem dlaczego, pewnie wygoda przeze mnie przemawia. Jednak nadal chcę rozpocząć starania w czerwcu ;-)
czytałam o Twoich przejściach z facetem - myślę, że kłamstwo to bardzo nie fajna rzecz, bo przez takie głupoty człowiek traci zaufanie. Powiedziałaś mu to?
reklama
madziolina_p
Hehe, a jak sie pojawi to i tak znow beda domysly a moze tak, a moze jednak nie, bez sensu.
Moze uda mi sie powstrzymac hehe
Moze uda mi sie powstrzymac hehe