reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Miałam dziś juz na bete nie iść. Ale Ł powiedział, że jak lekarz kazał to mam zasuwac. Właśnie wracamy z pobrania i prosto na zakupy :)

Ah... Dziś na obiadek mam kluski śląskie, zawijasy w sosie i mix salat z serem feta [emoji1]

Miłego dnia laski [emoji8] uploadfromtaptalk1424592733617.gif

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Załączniki

• uploadfromtaptalk1424592733617.gif
    uploadfromtaptalk1424592733617.gif
    54,5 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Lux,

Dam, dam kochana. Myślę, że niepotrzebnie pojechaliśmy ale faktycznie jak lekarz kazał to mam z głowy.

U was też dziś tak szaro? :-(

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Dzień dobry kochane :):)

Lux ja to nie wiem, co to za ludzie żeby wejść komuś do łazienki?!!!

Chciałam o 6 napisać juz do Was ale mąż usłyszał ze na telefonie pykam i kazał mi iść spać. A już myślałam że jakieś kizianko wymyśli:-/ Ehh Ci mężczyzni

U mnie słoneczko, ptaszki słychać :-D

Kami to u Ciebie otwarte w niedziele laboratorium? O.O jak się czujesz? Dzidzia daje znaki? To

Lux jak samopoczucie?

Lux, Bartek do 15 jest w przedszkolu. Ja pracuje do 16:30. Jak maz ma ranna lub nocna zmiane to on go odbiera, a ja jestem w domu przed 17. Jak mężowy ma popołudniowe zmiany to jest gorzej. Ale wtedy pomagaja nam rodzice. Odbieraja młodego i u nich jest dopoki nie wroce. Problem z tym ze u nich coraz gorzej ze zdrowiem.

reklama
Do góry