reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Hehe no ja mam Magdalena :-)
Wczoraj jeszcze byłam chwilę u rodziców i dziadków i szwagierka z córka były ze mną (Julia wyła, że chce jechać) no i dorwalam u moich rodziców Brajanka (syn mamy siostry), bo był akurat z dziadkiem i tak go wycalowalam, że hej jak mnie kochał, tulil. 2,5 roku ma i coraz bardziej kochany jest. Oczywiście jak mnie bratowej córka zobaczyła to mówi: o nie ciocia Paulina! Będzie całowanie, trzeba uciekać ale i tak ją dorwalam. Ma 5 lat, też jest Julia tak jak u szwagierki. No i kota też dorwalam. Bratowa ma rad golla, cały biały jest i wygląda jak kulka. Oczywiście jestem podrapana i pogryziona.
Witam
Co dziś na obiadek dziewczyny macie? Myślałam że w nocy bede słyszała mała siostry bo są na weekend u nas ale cisza he słychać tylko jak tam sobie "gada". Dziś jadą i znowu będzie pusto w naszym mieszkaniu zdecydowanie brakuje dziecka.....bo jest tak pusto
Co dziś na obiadek dziewczyny macie? Myślałam że w nocy bede słyszała mała siostry bo są na weekend u nas ale cisza he słychać tylko jak tam sobie "gada". Dziś jadą i znowu będzie pusto w naszym mieszkaniu zdecydowanie brakuje dziecka.....bo jest tak pusto
madziolina_p
Hehe Lux to wszystkich wysciskalas ladnie hehe ja tez uwielbiam male dzieci :-)
madziolina_p
Ewel bedzie dziecko!
Ja ziemniaki, mielony i surowka
Ja ziemniaki, mielony i surowka
Mandelka
Początkująca w BB
Lubie takie zabiegi okolicznosci Tez Ci tak ciezko po ciazy znowu zajsc? Bo ja z pierwsza nie mialam problemu a teraz to jestem tak zaskoczona, tyle czasu I nic. Fakt faktem, ze jeszcze wieczorami karmie piersia, ale owulacje mam na 100%
reklama