reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Moj Maly 4 dni starszy ;) z 12. Pisalam jeszce, ze pewnie i my mamy tak samo na imie winoskujac z Twojego loginu ;)

reklama
Wczoraj jeszcze byłam chwilę u rodziców i dziadków i szwagierka z córka były ze mną (Julia wyła, że chce jechać) no i dorwalam u moich rodziców Brajanka (syn mamy siostry), bo był akurat z dziadkiem i tak go wycalowalam, że hej :D jak mnie kochał, tulil. 2,5 roku ma i coraz bardziej kochany jest. Oczywiście jak mnie bratowej córka zobaczyła to mówi: o nie ciocia Paulina! Będzie całowanie, trzeba uciekać :D ale i tak ją dorwalam. Ma 5 lat, też jest Julia tak jak u szwagierki. No i kota też dorwalam. Bratowa ma rad golla, cały biały jest i wygląda jak kulka. Oczywiście jestem podrapana i pogryziona.

Witam
Co dziś na obiadek dziewczyny macie? Myślałam że w nocy bede słyszała mała siostry bo są na weekend u nas ale cisza he ;) słychać tylko jak tam sobie "gada". Dziś jadą i znowu będzie pusto w naszym mieszkaniu zdecydowanie brakuje dziecka.....bo jest tak pusto

Lubie takie zabiegi okolicznosci ;) Tez Ci tak ciezko po ciazy znowu zajsc? Bo ja z pierwsza nie mialam problemu a teraz to jestem tak zaskoczona, tyle czasu I nic. Fakt faktem, ze jeszcze wieczorami karmie piersia, ale owulacje mam na 100%

reklama
Do góry