reklama
Tu już kiedyś się zalilam, że jej facet mi kazał iść zrobić se dziecko z księdzem, bo Tomek nie potrafi. Wyszła taka afera, że szwagierka dostała z.j.e.b.k.e, bo też mi wtedy dowaliła. Mój Tomek jej powiedział, że jak może być przeciwko nam
Lilolo
Fanka BB :)
I ja widzę! Piękna druga kreseczkadziewczynki jest cos czy tylko se wmawiamZobacz załącznik 671842
Gratuluję!
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Lilolo
Lux,
Ale jak ona taka to warto się zastanowić czy jest sens rozglaszac o każdym posunięciu i jej i teściowej [emoji19]
Nie każdy potrafi wesprzeć. Czasem lepiej pewne sprawy przemilczeć niż powiedzieć, a potem rozczarowywać się reakcją osób nam mało przychylnych. Ale oczywiście będziesz robiła jak zechcesz [emoji14]
Uciekam juz spać [emoji6] dobranoc
Ale jak ona taka to warto się zastanowić czy jest sens rozglaszac o każdym posunięciu i jej i teściowej [emoji19]
Nie każdy potrafi wesprzeć. Czasem lepiej pewne sprawy przemilczeć niż powiedzieć, a potem rozczarowywać się reakcją osób nam mało przychylnych. Ale oczywiście będziesz robiła jak zechcesz [emoji14]
Uciekam juz spać [emoji6] dobranoc
Lilolo
Kurcze i nie mogę dodać obrazka [emoji24]
Wkurza mnie ta apka
Wkurza mnie ta apka
madziolina_p
dziewczynki jest cos czy tylko se wmawiamZobacz załącznik 671842
Pewnie, ze jest! Mega gratuluje!!!
Hej. Nadal nie mam @ i nic jej nie zapowiada. Kupiłam płytkowy bobo test, zostawię go narazie jako pamiątkowego gdyby były dwie. A jak pojadę do rodziców to odbiore ta paczkę od Lady i ona pisała, że tam były dołączone też ciążowe i je zrobię. Może coś pokażą. W nocy mdłości miałam i zgage.
reklama
Witam
Piekne wiesci;-)
Andzelika gratuluje kochana;-) w dniu terminu robilas?
Ktory to cykl?
Dziewczyny mam pytanie , mam zlecona wszystkie badania w nastepnym cyklu i od wczoraj sutki mnie szczypia...kiedys ktos pisal chyba ze jakis to problem z hormonem, wiecie cos na ten temat? Fakt ze pierwszy raz takie cos czuje...
Lux to czekam na kolejne testowanie!!
Piekne wiesci;-)
Andzelika gratuluje kochana;-) w dniu terminu robilas?
Ktory to cykl?
Dziewczyny mam pytanie , mam zlecona wszystkie badania w nastepnym cyklu i od wczoraj sutki mnie szczypia...kiedys ktos pisal chyba ze jakis to problem z hormonem, wiecie cos na ten temat? Fakt ze pierwszy raz takie cos czuje...
Lux to czekam na kolejne testowanie!!