reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
A ja dzisiaj wk**wiona ma maxa jestem.
Dziś ewidentnie wszystko się umówiło, żeby mnie zdołować.
Tylko obiad miałam dobry bo sobie zamówiłam w dostawie, była zupa szpinakowa z grzankami i penne z kurczakiem, papryką, cukinią i czarnymi oliwkami. Nie chciało mi się gotować...
Dziś ewidentnie wszystko się umówiło, żeby mnie zdołować.
Tylko obiad miałam dobry bo sobie zamówiłam w dostawie, była zupa szpinakowa z grzankami i penne z kurczakiem, papryką, cukinią i czarnymi oliwkami. Nie chciało mi się gotować...
majdaczek14
Lady co się stało?
Farbowałam, obcinałam i cieniowałam
Farbowałam, obcinałam i cieniowałam
Lady Agnes
Ech, długa historia.... generalnie miało być cudnie, szef podniósł mi pensje żebym miała większą kasę na macierzyńskim, bo tak mu księgowa doradziła, a teraz się ogarnęła, że jednak to nie zadziała.... i przez jej niewiedzę skończę z macierzyńskim w wysokości 960 zł maks, czyli 1/3 tego co faktycznie zarabiam...
Żeby mnie dobić szef powiedział, że jest szansa podnieść tą kwotę, ale muszę skończyć zwolnienie i wrócić do pracy, najlepiej do końca ciąży...
:-(
Czuję się oszukana i przez niego i przez księgową.
Do tego dowiedziałam się, że kolega który pracuje od 1,5 roku zarabia 2 razy tyle co ja, ma dużo mniej obowiązków i nie ma żadnej odpowiedzialności. A ja tyrałam po 9 h dziennie, odpowiadałam za wszystkie rozliczenia, poświęciłam się dla tej firmy już 5 lat!!! i co z tego mam???
Przepraszam Was, już nie wytrzymałam.
Żeby mnie dobić szef powiedział, że jest szansa podnieść tą kwotę, ale muszę skończyć zwolnienie i wrócić do pracy, najlepiej do końca ciąży...
:-(
Czuję się oszukana i przez niego i przez księgową.
Do tego dowiedziałam się, że kolega który pracuje od 1,5 roku zarabia 2 razy tyle co ja, ma dużo mniej obowiązków i nie ma żadnej odpowiedzialności. A ja tyrałam po 9 h dziennie, odpowiadałam za wszystkie rozliczenia, poświęciłam się dla tej firmy już 5 lat!!! i co z tego mam???
Przepraszam Was, już nie wytrzymałam.
majdaczek14
Lux a gdybyś była w ciąży, to czemu nie chcesz iść?
Lady Agnes
Lux przecież można chodzić do fryzjera w ciąży :-)
majdaczek14
Lady rozumiem Cie doskonale :-( Ja teraz szukam prace i strasznie ja chce znaleźć, ale tak strasznie się boje, ze znowu wpakuje się w jakieś g... Po moich ostatnich doświadczeniach, wole dmuchać na zimne. Do teraz moja ostatnia praca śni mi się w najgorszych koszmarach U nas w Polsce już tak jest, ze od pracownika wymaga się maximum, a daje się mu minimum
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Lady kurcze to cie zalatwili :-(
Lux a dlaczego nie chcesz do fryzjera isc jak bedziesz w ciazy ? Ja z zawodu jestem fryzjerka i z cala odpowiedzialnoscia moge powiedziec ze ze strony farb itp nic ci nie grozi ;-)
Majdaczku a na jaki kolorek farbowalas ?
Lux a dlaczego nie chcesz do fryzjera isc jak bedziesz w ciazy ? Ja z zawodu jestem fryzjerka i z cala odpowiedzialnoscia moge powiedziec ze ze strony farb itp nic ci nie grozi ;-)
Majdaczku a na jaki kolorek farbowalas ?