reklama
Pkati, ale to nic. Czekaliśmy niedawno na list od cyfrowego polsatu w sprawie większego abonamentu. Ważny list. Znalazł się u...sąsiadki tesciowej. Otwarty! Dostaliśmy go po czasie i mielismy problemy z abonamentem! Ile załatwiania było i tłumaczenia!
monii88
Fanka BB :)
Uzupełniam listę, jeżeli któraś z dziewczyn się nie odezwie, przenoszę do poczekalni, a wiec:
PROSZĘ PODAĆ- NOWY TERMIN @, SWÓJ WIEK (LATA SKOŃCZONE) ORAZ, KTÓRY CYKL STARAŃ:
anula88, zenona, ona1, zuzka31, ONA1227, agus123, Cassiak, monii88, stokrotka244PROSZĘ PODAĆ- NOWY TERMIN @ ORAZ, KTÓRY CYKL STARAŃ:
Martynakk
PROSZĘ PODAĆ- NOWY TERMIN @:
khandi, tutka, *Milka*, LoliPoli, martyna991, balladyna, neolka26, Ester84, kleopcia
PROSZĘ PODAĆ- SWÓJ WIEK (LATA SKOŃCZONE):
anastazi
Dziękuje bardzo
majdaczek14 mój kolejny termin @ to 18.03 cykl starań 5 i mam 26lat
monii88
jeśli chodzi o tesciowa to moja tez jest wścibska,ciągle pyta mojego ile zarabia ile ja mam i siedzi i liczy ile możemy mieć miesięcznie i ostatnio zażyczyła sobie że mamy jej płacic za pilnowanie małego ,masakra jedyny wnuk i jeszcze kase by za to chciałą a on cały dzień bajki oglada a ona mu tylko śniadanie robi i obiadu trochę da...
Ale mnie dziś od 4 rana bolał brzuch az nie mogłam spac, musiałam wziąść proszek przeciwbólowy bo bym zdechła
Lux - jak tam @ ?mam nadzieje ze się niepojawiła:-)
Ale mnie dziś od 4 rana bolał brzuch az nie mogłam spac, musiałam wziąść proszek przeciwbólowy bo bym zdechła
Lux - jak tam @ ?mam nadzieje ze się niepojawiła:-)
majdaczek14
Hej dziewczyny. Faktycznie się tu trochę cicho zrobiło. Chyba dziewczyny siedzą teraz więcej na Kakao, szkoda...
reklama