reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

A ja jestem po wizycie :)

Chudnie do czerwca 10kg i do tego czasu staramy się bez badań i wspomagania :)

@
A jak w czerwcu @ przyjdzie (to już 10cs bedzie) to 3dc do szpitala. Zrobią wszystkie badania i potem po @ laparoskopia

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
Lux od 10 dni mam objawy na nią bo mnie brzuch boli ale ani nospa ani paracetamol mi nie pomaga... Choć ten ból jest inny trochę niż na @ i nie bolało mnie nigdy na tyle.dni przed co najwyżej dzień .... Sama nie rozumiem już nic z tego. Od poronienia cykle mam 28dniowe w styczniu był taki trzeci i nic sie nie spoznialo nie wiem może sie cos przestawilo.
Lady masz rację niech idzie tam.gdzie ktoś czeka;))

Lux No lepiej nie smażyć jak teflon odchodzi :-)

Kamilove i Edyta witajcie :)

Kami trzymam kciuki żeby udało się do czerwca. Ale z tym chudnięciem to mega, w życiu nie udało mi się na żadnej diecie więcej niż 3 kilo zgubić...

Co macie/miałyście dobrego na obiad dzisiaj?

A ja jestem po wizycie :)

Chudnie do czerwca 10kg i do tego czasu staramy się bez badań i wspomagania :)

@
A jak w czerwcu @ przyjdzie (to już 10cs bedzie) to 3dc do szpitala. Zrobią wszystkie badania i potem po @ laparoskopia

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
ciekawe czy do czerwca Ci sie uda :) oby tak :)

reklama
Do góry