reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Luxuorius no niestety nie mogę iść do gina, bo jest teraz 2 tygodnie na jakiś warsztatach czy wykładach i nie przyjmuje.
Ewel testy robiłam jak tylko pojawił się u mnei śluz płodny czyli od 2 lutego. Dziś mam 22 dzień cyklu. W zeszłym miesiącu owu była właśnie w 22 dc z tym, że od 17 dc miałam śluz płodny. A teraz sucho...

No to czas uzupełnić listę
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Bardzo proszę o nowy termin @:
khandi
tutka
*Milka*

Bardzo proszę o nowy termin @, wiek (lata skończone) oraz, który cykl starań:
anula88
zenona
stokrotka244
ona1
zuzka31

Bardzo proszę o podanie swojego wieku (lata skończone):
anastazi

Lux
gratuluje podwyżki.

jolasia trzymam kciuki, żeby wszystko było OK.

Kamkaz to może spróbuj do innego pójść, a jeśli nie to nie pozostaje nic tylko czekać na rozwój wypadków... może życie samo Cię zaskoczy :) czego Ci życzę :)
Luź nawet jak Ty nie wierzysz to na forum jest tyle osób trzymających za siebie nawzajem kciuki że nic nie jest niemożliwe :)
Ja po weekendzie jestem jakaś taka ociężała... tzreba wrócić do ćwiczeń i trochę spuścić z tonu kulinarnie ;) no i przede wsystkim wziąć sie za robotę bo nic od rana nie zrobiłąm... a góra papierów stoi i prosi o uwagę :/

Ja tez musze chałupe ogarnąć, ale najpierw tabletki i śniadanko :)

Jakaś pogoda dziś dupna bo ja na nic siły nie mam :/ ciśnienie czy co

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Martaha, mam tak jak Ty... objedzona, rozleniwiona... nic mi sie nie chce ;-)
Mamilove a Ty znowu nowy avek, juz nie nadazam za Toba ;-) fajny kociak ;-)

Witajcie kochane. Pomóżcie mi ustalić cokolwiek związanego z moim okresem. Moje pierwsze starania zaczeły się cyklem który rozpoczął się 18.11.2014 r. cykl był dziwny, podejrzewam, że był on bezowulacyjny i trwał aż do 11.01.2015! Następny zaczął się 12.01.2015, robiłam testy owulacyjne i koło 26.01.2015 miałam owulacje (dwie kreski na teście). Cykle mam w ostatnim czasie nieregularne, raz 31-33 dni a raz mega duży skok taki jak ostatnio. Kiedy powinien mi wypaść okres? Pogubiłam się już.

reklama
Martaha a ja nie umiem sobie wybaczyc mojego lenistwa...

Julka wydaje mi sie ze @ powinna byc mniej wiecej po 14 dniach od owulacji. Czyli juz za chwile. Albo moze nie przyjdzie ;-) To kiedy testujesz???

Do góry