reklama
kamkaz
Fanka BB :)
Luxuorius no niestety nie mogę iść do gina, bo jest teraz 2 tygodnie na jakiś warsztatach czy wykładach i nie przyjmuje.
Ewel testy robiłam jak tylko pojawił się u mnei śluz płodny czyli od 2 lutego. Dziś mam 22 dzień cyklu. W zeszłym miesiącu owu była właśnie w 22 dc z tym, że od 17 dc miałam śluz płodny. A teraz sucho...
Ewel testy robiłam jak tylko pojawił się u mnei śluz płodny czyli od 2 lutego. Dziś mam 22 dzień cyklu. W zeszłym miesiącu owu była właśnie w 22 dc z tym, że od 17 dc miałam śluz płodny. A teraz sucho...
majdaczek14
No to czas uzupełnić listę
Bardzo proszę o nowy termin @:
khandi
tutka
*Milka*
Bardzo proszę o nowy termin @, wiek (lata skończone) oraz, który cykl starań:
anula88
zenona
stokrotka244
ona1
zuzka31
Bardzo proszę o podanie swojego wieku (lata skończone):
anastazi
Lux gratuluje podwyżki.
jolasia trzymam kciuki, żeby wszystko było OK.
Bardzo proszę o nowy termin @:
khandi
tutka
*Milka*
Bardzo proszę o nowy termin @, wiek (lata skończone) oraz, który cykl starań:
anula88
zenona
stokrotka244
ona1
zuzka31
Bardzo proszę o podanie swojego wieku (lata skończone):
anastazi
Lux gratuluje podwyżki.
jolasia trzymam kciuki, żeby wszystko było OK.
Lilolo
Lux,
Brawa za podwyżkę bardzo się ciesze :tak;
Martaha,
Super, że się odezwałaś Trzymam kciuki za owocny cykl.
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Brawa za podwyżkę bardzo się ciesze :tak;
Martaha,
Super, że się odezwałaś Trzymam kciuki za owocny cykl.
martaha123
Kamkaz to może spróbuj do innego pójść, a jeśli nie to nie pozostaje nic tylko czekać na rozwój wypadków... może życie samo Cię zaskoczy czego Ci życzę
Luź nawet jak Ty nie wierzysz to na forum jest tyle osób trzymających za siebie nawzajem kciuki że nic nie jest niemożliwe
Ja po weekendzie jestem jakaś taka ociężała... tzreba wrócić do ćwiczeń i trochę spuścić z tonu kulinarnie no i przede wsystkim wziąć sie za robotę bo nic od rana nie zrobiłąm... a góra papierów stoi i prosi o uwagę :/
Luź nawet jak Ty nie wierzysz to na forum jest tyle osób trzymających za siebie nawzajem kciuki że nic nie jest niemożliwe
Ja po weekendzie jestem jakaś taka ociężała... tzreba wrócić do ćwiczeń i trochę spuścić z tonu kulinarnie no i przede wsystkim wziąć sie za robotę bo nic od rana nie zrobiłąm... a góra papierów stoi i prosi o uwagę :/
Lilolo
Ja tez musze chałupe ogarnąć, ale najpierw tabletki i śniadanko
Jakaś pogoda dziś dupna bo ja na nic siły nie mam :/ ciśnienie czy co
Jakaś pogoda dziś dupna bo ja na nic siły nie mam :/ ciśnienie czy co
Lady Agnes
Martaha, mam tak jak Ty... objedzona, rozleniwiona... nic mi sie nie chce ;-)
Mamilove a Ty znowu nowy avek, juz nie nadazam za Toba ;-) fajny kociak ;-)
Mamilove a Ty znowu nowy avek, juz nie nadazam za Toba ;-) fajny kociak ;-)
martaha123
Lady gdybym była w twoim stanie to bym sobie jakoś to mogła wybaczyć... A teraz nie mam żadnej wymówki...
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Witajcie kochane. Pomóżcie mi ustalić cokolwiek związanego z moim okresem. Moje pierwsze starania zaczeły się cyklem który rozpoczął się 18.11.2014 r. cykl był dziwny, podejrzewam, że był on bezowulacyjny i trwał aż do 11.01.2015! Następny zaczął się 12.01.2015, robiłam testy owulacyjne i koło 26.01.2015 miałam owulacje (dwie kreski na teście). Cykle mam w ostatnim czasie nieregularne, raz 31-33 dni a raz mega duży skok taki jak ostatnio. Kiedy powinien mi wypaść okres? Pogubiłam się już.
reklama
Lady Agnes
Martaha a ja nie umiem sobie wybaczyc mojego lenistwa...
Julka wydaje mi sie ze @ powinna byc mniej wiecej po 14 dniach od owulacji. Czyli juz za chwile. Albo moze nie przyjdzie ;-) To kiedy testujesz???
Julka wydaje mi sie ze @ powinna byc mniej wiecej po 14 dniach od owulacji. Czyli juz za chwile. Albo moze nie przyjdzie ;-) To kiedy testujesz???