reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam znowu po przerwie. Podczytuję co jakiś czas ale trudno mi się wbić w rozmowy, bo strzasznie szybko idzie produkcja postów ;)
Lux gratki :) Dobra passa rozpoczęta u Ciebie więc teraz tylko czekać na kolejne dobre wieści :)
Ja czekam na owu i nie zawaham sie jej wykorzystać ;) mam nadzieję że się uda bo nie uśmiecha mi się kłucie na darmo... ok już nie marudzę ...
Miłego dnia :)

Cześć dziewczynki
Wczoraj wieczorem napisałam do Was przez tel i dziś patrzę, a tam tylko "Witajcie dziewczyny":wściekła/y:
W tym cyklu zaczęliśmy z mężem starania, jest to pierwszy cykl po poronieniu i porodzie. Zaraz po porodzie wznowiłam u siebie obserwację śluzu i zawsze wszystko się zgadzało. Kilka dni temu pojawił się śluz płodny więc lada chwilka powinna pojawić się owu, ale niestety nic nie wskazywało na owu. Mało tego, dla pewności kupiłam testy owulacyjne i codziennie o tej samej porze robiłam testy i cały czas jedna krecha. Czyli wszystko się potwierdza, ze owu nie było no i śluz płodny też się skończył.
Podejrzewam u siebie cykl bezowulacyjny, bo innego wyjścia nie ma. Odkąd zaczęłam obserwację to pierwszy raz pojawił się u mnie taki cykl. W jaki sposób mogę sprawdzić, czy jest to cykl bezowulacyjny, bo ja się kompletnie na tym nie znam. Nigdy z nim do czynienia nie miałam. Mogę liczyć na to, że @ sam przyjdzie???

Kamkaz kochana witaj. Dziewczyny mierzą temp gdy jest wzrost wtedy zazwyczaj jest owulacja... A testy owulacyjne od jakiego dc robiłaś?

reklama
Dzien dobry poniedzialkowo :-)
Lux gratuluje podwyzki, ale dobrze Ci sie tydzien zaczal :-)
Kamkaz tak jak pisze Lux mozna to spraedzic na usg
Milego dnia wszystkim!

Do góry