reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anna
Aha... czylo w moczu nie ma tylko w osadzie.... kuzwa nie bede kombinowac bo nie wiem idziesz na wizyte to gin ci powie kochana wszysyko. Nie martw sie tylko :-)

Julia
Zaraz przygotuje i zrobie bo musze przerysowac z owuview :-)

reklama
Mississ a ty jak mialas?

no ide we wtorek do szpitala wiec cos mi powiedza:) ale ja mysle ze chyba jest ok:)) tak czytam po necie...

wazne tez ze ta glukoza itd ok:)

jeszcze musze mu powiedziec zeby wyslal mnie na reszte badan...

hej dziewczyny :-D

wczoraj dwie rodziny były oglądać dom i są bardzo zainteresowani, więc proszę o kciuki żeby ktoś to szybko kupił i z mężem będziemy mogli sobie kupić nasze własne mieszkanie :-)

jedyny minus taki, że jak postałam trochę z nimi to krzyże mnie tak do wieczora bolały, że sobie miejsca nie umiałam znaleźć :-(

Tabasia szkoda, że Tobie nie pomógł :-(

Motylku śliczny brzusio :tak:

missis nasivin ja brałam jak miałam taki mega katar, ginka mi poleciła :-D ja tez od dziś w nocy jakoś bardziej przeziębiona :-( oby się udało z tą pracą ;*

bezdzietna trzymam kciuki aby bladzioch ciemniał :-) leć na betę :tak:

AnnaMaria skonsultuj z lekarzem, ale tak jak missis mówi najprawdopodobniej masz infekcję pęcherza... osadem się nie przejmuj ja mam taki od początku ciąży i ginka nic z tym nie robi, zresztą wszelkie wyniki w ciąży moga być lekko zaburzone i to jest normalne :tak:

Witajcie!

Bezdzietna
- przede wszystkim gratulacje! Ja na początku też miałam takiego bladzioszka, hihi. Wszystko będzie dobrze! Ale się cieszę! Do każdego los się uśmiecha, tylko czasem trzeba nieco dłużej poczekać.

AnnaMaria- nie przejmuj się tymi lekkimi odchyleniami od normy przy morfologii. Te normy, które masz wskazane obok wyniku są bardzo ogólne. Ginka mi mówiła, ze dla kobiet w ciąży te normy są inne, więc spokojnie, na pewno wszystko jest dobrze.

Gabis, Motylek
- ach cudne brzuszeczki! Co z tego czy mniejszy czy większy, każdy Kochany, bo jest w nim dzidziuś.

Ściskam piąstki za staraczki!

Buziaki dla wszystkich :*

Mychunia trzymam kciuki:))

a co do moczu to doszlam do tego ze nie mam infekcji - bo leukocytow w moczu nie mam tylko troche w osadzie :) - zadzwonilam do labo i mi potwierdzily a na reszte czekam na konsultacje z lekarzem ale mysle ze jest ok :)

Witam sie z rana
:szok::szok::szok: ale naskrobalyscie szok.Ledwo nadrobilam a i tak zapomnialam co mialam napisac:-D

Gabis, Motylek, Asia sliczne brzuszki:tak:

Mychunia trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

Julia i jak kiedy testowanko?Bo my tu czekamy na pozytywne nowinki:tak:

Bezdzietna no oczywiscie ze Cie pamietamy:tak:Kochana suuuuuuper oby teraz bladzioch ciemnial....chociaz jak dla mnie to wyrazny bladzioch zeby mogl byc oszukany.Trzymam kochana kciuki dbaj o siebie:tak:

Gabis super ze sie odezwalas:tak:

Annamaria
No to git :-)
Ja nie mialam leukocytow w moczu wiec sttad tak pomyslalam ;-) ja wiem ze bede miala kilka razy pewnie lekkie zap. Pecherza bo w kazdej mialam. Ale pije wtedy duzo wody z cytrynka i szybko przechodzi :-)

Julia prosze :-) ten zoltawy z czerwonym pismem to z Antosia . A ten drugi obecny. Jaskowego znalezc nie moge ale byl identyczny jak Antka :-)

Załączniki

• 1411631918853.jpg
    1411631918853.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 50
  • 1411631938460.jpg
    1411631938460.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 56
Anna wyglada na to ze zle pobras mocz. Ja tak mialam ostatnio. Mocz pobiera sie po dokladnym umyciu , odchyla sie wargi i ze strumienja srodkowego.
A morfologia w ciazy sie zmieni troche wiec ok
BezdZietna po ciuchutku gratuluje;)

Ostatnia edycja:
reklama
Asiu brzus piękny ;-)

Motylku Twoj rowniez :)

Gabis bomba :-)

Bezdzietna ale suuuper :-) po cichu gratuluje i czekam na piekna bete ;-)

A to my z Kubuniem :-) jeszcze 10 tygodni i zobacze moje Szczescie :-)
20140925_101222-1.jpg

Załączniki

• 20140925_101222-1.jpg
    20140925_101222-1.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 58
Do góry