reklama
AnnaMaria89
Fanka BB :)
Kasikz - po umyciu bylo bo tak mi juz ktos mowil no ale nie ze strumienia srodkowego - tylko od razu bo jak w nocy latalam do toalety to rano naprawde bylo go jak na lekarstwo i nie wiedzialam czy w ogole mi przyjma ale pani powiedziala ze wystarczy...
Ewelinka - ale ladny brzuszek :* niech ten czas u mnie juz leci tez taki chce
Ewelinka - ale ladny brzuszek :* niech ten czas u mnie juz leci tez taki chce
Bezdzietna
Byłam na becie poprosiłam mamę żeby mnie zawiozła. Ale chyba nic z tego nie będzie zaczęłam plamić i brzuch też jak na okres boli. Zobaczymy o 15 jak wyniki będą trudno jest mi uwierzyć że w ogóle coś w tym teście widać może faktycznie jakiś wadliwy był to taki tescowy zwykły nawet nazwy nie ma.
Dziewczyny fajne brzuszki macie aż trudno w to uwierzyć że tam jest mały człowiek
Dziewczyny fajne brzuszki macie aż trudno w to uwierzyć że tam jest mały człowiek
Dziewczyny hak jest zimno masakra:/ brrrrr
Aschlee testowanko? Hmm zobacze jak temp bedzie sie zachowywac jutro i pojutrze to moze zatestuje w niedziele...
A ty jak sie masz?
Miss dzieki za wykresy;-) widac ze temp sie ladbie utrzymtwala;-)
Ewelinko piekny brzusio
Aschlee testowanko? Hmm zobacze jak temp bedzie sie zachowywac jutro i pojutrze to moze zatestuje w niedziele...
A ty jak sie masz?
Miss dzieki za wykresy;-) widac ze temp sie ladbie utrzymtwala;-)
Ewelinko piekny brzusio
AnnaMaria89
Zadzwonilam do labo swojego podalam swoje nazwisko (wczesniej dzwonilam ogolnie) i wzial moje wyniki do reki i mowil ze jak najbardziej moge czekac na wizyte i ze na moj stan - wyniki moczu nie sa niepokojace wiec moge czekac smialo na wizyte takze jestem spokojniejsza i morfologie tez mowil ze mam ok i glukoze i pozostale ok) a taki mily pan ten co odbiera tam - az jestem duzo spokojniejsza
a jak myslicie te badania moczu chyba czesciej bede robic? tak slyszalam.
Julia - ja z opolskiego - i rano jest strasznie zimno a teraz w ciagu dnia idzie wytrzymac moze dlatego ze ubralam sie cieplo
a u nas w domu jeszcze nie pala w kaloryferach - oni sa nienormalni - w tamtym roku jak bylo we wrzesniu cieplutko to juz od 21 wrzesnia palili a teraz zimno i dalej nie pala... masakra... odwrotowcy... ja to spie pod koldra i kocem i w dlugich rekawach bo zawsze zmarzluch bylam... az mi sie nic w domu nie chce robic.... przychodze po pracy i naczynia z dnia na dzien mi sie mnoza bo mi sie normalnie nie chce sprzatac:/ a moj maz nie ma jak bo remont jeszcze stoi:/
kiedy sie to skonczy ten remont:/
a jak myslicie te badania moczu chyba czesciej bede robic? tak slyszalam.
Julia - ja z opolskiego - i rano jest strasznie zimno a teraz w ciagu dnia idzie wytrzymac moze dlatego ze ubralam sie cieplo
a u nas w domu jeszcze nie pala w kaloryferach - oni sa nienormalni - w tamtym roku jak bylo we wrzesniu cieplutko to juz od 21 wrzesnia palili a teraz zimno i dalej nie pala... masakra... odwrotowcy... ja to spie pod koldra i kocem i w dlugich rekawach bo zawsze zmarzluch bylam... az mi sie nic w domu nie chce robic.... przychodze po pracy i naczynia z dnia na dzien mi sie mnoza bo mi sie normalnie nie chce sprzatac:/ a moj maz nie ma jak bo remont jeszcze stoi:/
kiedy sie to skonczy ten remont:/
Ostatnia edycja:
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Bezdzietna czrkamy na wynik, zapodaj nospe i z wynikiem bety gnaj do gina ! Trzymam kciuki. ..
Ewelina skiczny domek...
Kurcze naczytalam się ale tyle tego ze zapomnialam komu co ....
Ja w pracy ... a tak mi sie nie chce ... byleby do 15
Ewelina skiczny domek...
Kurcze naczytalam się ale tyle tego ze zapomnialam komu co ....
Ja w pracy ... a tak mi sie nie chce ... byleby do 15
AnnaMaria89
Anula - ty do 15 a ja do 16.30 - i tez mi sie nie chce:/ a jeszcze jutro ... ja juz chce weekend... tak bym chciala zeby juz byl ten listopad i isc na l4 odpoczac... no bo potem nie odpoczne juz na pewno
taka jestem zmeczona - bo te mdlosci codzienne mnie nekaja i mecza... no ale wytrzymam
taka jestem zmeczona - bo te mdlosci codzienne mnie nekaja i mecza... no ale wytrzymam
Ewelinka tez masz sliczny domek dla Kubusia
Jula a no dzisiaj licho glowa mnie od rana boli, mdlosci a i brzusio pobolewa bo wczoraj sie troche zdenerwowalam.Takze dzisiaj dzien w lozku.
Bezdzietna trzymam kciuki mimo wszystko plamienia w dniu @ czasem sie zdarzaja.Jak bedzie beta dzisiaj to lecialabym do lekarza po wspomagacze
Jula a no dzisiaj licho glowa mnie od rana boli, mdlosci a i brzusio pobolewa bo wczoraj sie troche zdenerwowalam.Takze dzisiaj dzien w lozku.
Bezdzietna trzymam kciuki mimo wszystko plamienia w dniu @ czasem sie zdarzaja.Jak bedzie beta dzisiaj to lecialabym do lekarza po wspomagacze
Hanaśmietana
Anna ja w ciazy mocz badalam raz w miesiacu
Bezdzietna &&&&&&&&&&
Bezdzietna &&&&&&&&&&
reklama