reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Kasikz - po umyciu bylo :p :) bo tak mi juz ktos mowil no ale nie ze strumienia srodkowego - tylko od razu bo jak w nocy latalam do toalety to rano naprawde bylo go jak na lekarstwo i nie wiedzialam czy w ogole mi przyjma ale pani powiedziala ze wystarczy...

Ewelinka - ale ladny brzuszek:):) :* niech ten czas u mnie juz leci:) tez taki chce:)

Byłam na becie poprosiłam mamę żeby mnie zawiozła. Ale chyba nic z tego nie będzie zaczęłam plamić i brzuch też jak na okres boli. Zobaczymy o 15 jak wyniki będą trudno jest mi uwierzyć że w ogóle coś w tym teście widać może faktycznie jakiś wadliwy był to taki tescowy zwykły nawet nazwy nie ma.

Dziewczyny fajne brzuszki macie aż trudno w to uwierzyć że tam jest mały człowiek :-D

Dziewczyny hak jest zimno masakra:/ brrrrr

Aschlee testowanko? Hmm zobacze jak temp bedzie sie zachowywac jutro i pojutrze to moze zatestuje w niedziele...
A ty jak sie masz?

Miss dzieki za wykresy;-) widac ze temp sie ladbie utrzymtwala;-)

Ewelinko piekny brzusio:-D

Zadzwonilam do labo swojego podalam swoje nazwisko (wczesniej dzwonilam ogolnie) i wzial moje wyniki do reki i mowil ze jak najbardziej moge czekac na wizyte i ze na moj stan - wyniki moczu nie sa niepokojace wiec moge czekac smialo na wizyte:) takze jestem spokojniejsza i morfologie tez mowil ze mam ok i glukoze i pozostale ok:)) a taki mily pan ten co odbiera tam - az jestem duzo spokojniejsza :)

a jak myslicie te badania moczu chyba czesciej bede robic? tak slyszalam.

Julia - ja z opolskiego - i rano jest strasznie zimno a teraz w ciagu dnia idzie wytrzymac:) moze dlatego ze ubralam sie cieplo:)

a u nas w domu jeszcze nie pala w kaloryferach - oni sa nienormalni - w tamtym roku jak bylo we wrzesniu cieplutko to juz od 21 wrzesnia palili a teraz zimno i dalej nie pala... masakra... odwrotowcy... ja to spie pod koldra i kocem i w dlugich rekawach bo zawsze zmarzluch bylam... az mi sie nic w domu nie chce robic.... przychodze po pracy i naczynia z dnia na dzien mi sie mnoza bo mi sie normalnie nie chce sprzatac:/ a moj maz nie ma jak bo remont jeszcze stoi:/

kiedy sie to skonczy ten remont:/

Ostatnia edycja:
Bezdzietna czrkamy na wynik, zapodaj nospe i z wynikiem bety gnaj do gina ! Trzymam kciuki. ..

Ewelina skiczny domek...

Kurcze naczytalam się ale tyle tego ze zapomnialam komu co ....

Ja w pracy ... a tak mi sie nie chce ... byleby do 15

Anula - ty do 15 a ja do 16.30 - i tez mi sie nie chce:/ a jeszcze jutro ... ja juz chce weekend... tak bym chciala zeby juz byl ten listopad i isc na l4 odpoczac... no bo potem nie odpoczne juz na pewno:)
taka jestem zmeczona - bo te mdlosci codzienne mnie nekaja i mecza... no ale wytrzymam:)

Ewelinka tez masz sliczny domek dla Kubusia:tak:

Jula
a no dzisiaj licho glowa mnie od rana boli, mdlosci a i brzusio pobolewa bo wczoraj sie troche zdenerwowalam.Takze dzisiaj dzien w lozku.

Bezdzietna trzymam kciuki mimo wszystko plamienia w dniu @ czasem sie zdarzaja.Jak bedzie beta dzisiaj to lecialabym do lekarza po wspomagacze

reklama
Do góry