reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Bezdzietna moje gratulacje :) Beta i nic więcej :)

Kobietki, powiedzcie mi czy gin (o ilę go zapytam czy jest taka możliwość) zrobi mi USG dopochwowe, żeby dowiedzieć się czy owulacja była czy dopiero przede mną ?

reklama
Hej:)
mam wyniki ale nie umiem ich odczytac czy dobre sa...

Morfologia - wszystko w granicach norm prócz GRA % 74,7 (45,0-70,0)
LYM % 21,8 (25,0-50,0)

mocz:
- odczyn 6
ciezar wlasciwy 1,025
bialko, cukier, bilirubina, nitrite, leukocyty, erytrocyty - nieobecne; urobilinogen - w normie, ketony 25 mg/dl
osad - leukocyty 2-4 wpw, nabłonki płaskei liczne wpw

glukoza 89,21 mg/dl, 5,00 mmol/l

ktos sie na tym zna?

Paulina lekarz napewno ci zrobi usg i wszystko powie;-)

AnnaMaria a niemasz napisanyvh norm na wynikach?
Ognie nieznam sie tez na takich wynikach..

Bezdzietna dziewczyny maja racje beta tylko teraz potwierdzi twoja ciaze;-) wiec trzymam kciuki:****

Hej :-)

Przeczytalam wszystko. Dziekuje kochane wszystkim i kazdej z osobna :*
Wyryczalam sie wczoraj, pogadalam z moim, uspokoil mnie... w przyszlym tyg odchodzi z pracy, w ktorej i takl go nie doceniali, a przez nia mielismy mniej czasu dla siebie i malo go w weekedny widzialam... to tez byl jeden z powodow mojego rozdraznienia ostatnio... i powiedzial mi wczoraj, ze zrobi to dla mnie.. no wylam jak bobr...
wiem, ze sie nam uda.. po prostu trzeba poczekac... a ja bym chciala juz... no ale wiem, ze trzeba wrzucic na luz.. piers do przodu i szalec, a dzidzia pojawi sie w koncu, by nadac blask temu zyciu i bedzie najpiekniejszym dopelnieniem szczescia.. poczekam ;-)

Wiec dzis wstalam.. wdzialam biala sukienke.. krotka haha.. wysokie buty.. rozpuscilam wlosy.. spojrzalam w lustro i sie usmiechnelam.. no i moj przed wyjsciem mnie tak przytulil i powiedzial, ze pieknie wygladam.. tak mi sie cudnie zrobilo;-)
a potem uslyszalam pare komentarzy w pracy w tym komentarz od przyjaciela i jest mi dobrze :-D

forum uzaleznia.. Wy kochane uzalezniacie, wiec jestem i bede..:tak: tylko musze wyluzowac bardziej;-) sprobuje:-D

Milego dnia:-)

no nie na wszystkim mam wlasnie normy wypisane... ta morfologia w % jest inna niz norma i nie wiem czy to dobrze czy zle... no i ten mocz to nie wiem czy dobrze czy zle...

Czesc Słonka ;)
Wczorajsze pazurki mnie wciągnęły i juz nie wchodziłam. Ja juz w pracy wiec bede z doskoku ;) jeszcze 2dni i weekend z tym ze i tak musze sie uczyć bo po ndz mam egzamin... Po egz w koncu odpocznie psychicznie, bo wszystkie stresy zaplanowane na ten rok sie skończą, chyba ze nie zdam :/

Asiu ale sliczny i zgrabny brzusio!

Gabis super wieści :) i super brzusio ;)

Anula ales wyszkolila psiaka ;) haha juz sobie wyobrażam jak musiało byc śmiesznie jak sie bawili z Szymusiem ;)

Anula88 mi kiedys test owu wyszedł pozytywny ale owu przyszła tydz pozniej (temp, sluz, odczucia)
Zobacz co bedzie dzis

Tabasia ja sie nie zagłębiam w ten temat bo szkoda czasu ;)

Bezdzietna aaaale wiadomość!!! Super wieści! Mnie oszukały w sierpniu, ale to pepino ;/

Lecę do roboty. Miłego dnia ;)

Paulina a wstajesz codziennie o rożnej porze czy to zdarza sie czasami? Bo jak czasami to i tak warto założyć wykres, mozesz tez badać szyjke i sluz.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ani
Mocz leukocytow nie powinno byc albo mialas albo mozeesz miec zapalenie drobne pecherza. Pij wode z cytryna i sok z zurawiny lub suszone zurawiny zeby zakwasic mocz i by bakterie wyginely :-) leukocyty to krwinki biale pojawiaja sie by walczyc z bakteriami. Moim zdaniem nie powinno ich byc w moczu przy zdrowym pecherzu. Ja dwa dni temu robilam i nie mialam. To moje skromne zdanie skonsultuj to z lekarzem:-) a co do morfologi kompletnie nie wiem ;-)

Jazza
Jestem dumna z ciebie !!:-D mordko moja :-*:-* :-D cyc do przodu jak mowisz i maszeruj z uniesiona glowa a ja czekam w niedziele na cudne wiesci :-)

Bezdzietna
Szoruj na bete i &&&& :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry