reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Bezdzietna moje gratulacje :) Beta i nic więcej :)

Kobietki, powiedzcie mi czy gin (o ilę go zapytam czy jest taka możliwość) zrobi mi USG dopochwowe, żeby dowiedzieć się czy owulacja była czy dopiero przede mną ?

reklama
Hej:)
mam wyniki ale nie umiem ich odczytac czy dobre sa...

Morfologia - wszystko w granicach norm prócz GRA % 74,7 (45,0-70,0)
LYM % 21,8 (25,0-50,0)

mocz:
- odczyn 6
ciezar wlasciwy 1,025
bialko, cukier, bilirubina, nitrite, leukocyty, erytrocyty - nieobecne; urobilinogen - w normie, ketony 25 mg/dl
osad - leukocyty 2-4 wpw, nabłonki płaskei liczne wpw

glukoza 89,21 mg/dl, 5,00 mmol/l

ktos sie na tym zna?

Paulina lekarz napewno ci zrobi usg i wszystko powie;-)

AnnaMaria a niemasz napisanyvh norm na wynikach?
Ognie nieznam sie tez na takich wynikach..

Bezdzietna dziewczyny maja racje beta tylko teraz potwierdzi twoja ciaze;-) wiec trzymam kciuki:****

Hej :-)

Przeczytalam wszystko. Dziekuje kochane wszystkim i kazdej z osobna :*
Wyryczalam sie wczoraj, pogadalam z moim, uspokoil mnie... w przyszlym tyg odchodzi z pracy, w ktorej i takl go nie doceniali, a przez nia mielismy mniej czasu dla siebie i malo go w weekedny widzialam... to tez byl jeden z powodow mojego rozdraznienia ostatnio... i powiedzial mi wczoraj, ze zrobi to dla mnie.. no wylam jak bobr...
wiem, ze sie nam uda.. po prostu trzeba poczekac... a ja bym chciala juz... no ale wiem, ze trzeba wrzucic na luz.. piers do przodu i szalec, a dzidzia pojawi sie w koncu, by nadac blask temu zyciu i bedzie najpiekniejszym dopelnieniem szczescia.. poczekam ;-)

Wiec dzis wstalam.. wdzialam biala sukienke.. krotka haha.. wysokie buty.. rozpuscilam wlosy.. spojrzalam w lustro i sie usmiechnelam.. no i moj przed wyjsciem mnie tak przytulil i powiedzial, ze pieknie wygladam.. tak mi sie cudnie zrobilo;-)
a potem uslyszalam pare komentarzy w pracy w tym komentarz od przyjaciela i jest mi dobrze :-D

forum uzaleznia.. Wy kochane uzalezniacie, wiec jestem i bede..:tak: tylko musze wyluzowac bardziej;-) sprobuje:-D

Milego dnia:-)

no nie na wszystkim mam wlasnie normy wypisane... ta morfologia w % jest inna niz norma i nie wiem czy to dobrze czy zle... no i ten mocz to nie wiem czy dobrze czy zle...

Czesc Słonka ;)
Wczorajsze pazurki mnie wciągnęły i juz nie wchodziłam. Ja juz w pracy wiec bede z doskoku ;) jeszcze 2dni i weekend z tym ze i tak musze sie uczyć bo po ndz mam egzamin... Po egz w koncu odpocznie psychicznie, bo wszystkie stresy zaplanowane na ten rok sie skończą, chyba ze nie zdam :/

Asiu ale sliczny i zgrabny brzusio!

Gabis super wieści :) i super brzusio ;)

Anula ales wyszkolila psiaka ;) haha juz sobie wyobrażam jak musiało byc śmiesznie jak sie bawili z Szymusiem ;)

Anula88 mi kiedys test owu wyszedł pozytywny ale owu przyszła tydz pozniej (temp, sluz, odczucia)
Zobacz co bedzie dzis

Tabasia ja sie nie zagłębiam w ten temat bo szkoda czasu ;)

Bezdzietna aaaale wiadomość!!! Super wieści! Mnie oszukały w sierpniu, ale to pepino ;/

Lecę do roboty. Miłego dnia ;)

Paulina a wstajesz codziennie o rożnej porze czy to zdarza sie czasami? Bo jak czasami to i tak warto założyć wykres, mozesz tez badać szyjke i sluz.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ani
Mocz leukocytow nie powinno byc albo mialas albo mozeesz miec zapalenie drobne pecherza. Pij wode z cytryna i sok z zurawiny lub suszone zurawiny zeby zakwasic mocz i by bakterie wyginely :-) leukocyty to krwinki biale pojawiaja sie by walczyc z bakteriami. Moim zdaniem nie powinno ich byc w moczu przy zdrowym pecherzu. Ja dwa dni temu robilam i nie mialam. To moje skromne zdanie skonsultuj to z lekarzem:-) a co do morfologi kompletnie nie wiem ;-)

Jazza
Jestem dumna z ciebie !!:-D mordko moja :-*:-* :-D cyc do przodu jak mowisz i maszeruj z uniesiona glowa a ja czekam w niedziele na cudne wiesci :-)

Bezdzietna
Szoruj na bete i &&&& :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry