reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula88 babo weź ty idż na bete w końcu i będzie wszystko jasne ;-) Jak ty dajesz rade tyle wytrzymać? A nawet jak nie jesteś w ciąży, to jak się @ tyle spóźnia to też niedobry znak.

Mychunia napewno dzidzia jest zdrowa, więc się nie denerwuj bo teraz stres nie wskazany. A na wcześniejszych usg wszystko było ok przecież, a zespół Downa można rozpoznać już w 12 tyg. podczas badania kości nosowej.
P.S. Moja siostra ma córeczkę z zespołem-cudowna dziewczynka!

Lyla my też staraliśmy się od września 2013 i udało się, więc Tobie też się uda.

Dominika ja powiem szczerze nie mam żadnych obaw przed drugim dzieckiem. Jedyne czego się boję to żeby nie stracić szczęścia które się w końcu do mnie uśmiechnęło. I modlę się żeby dzidzia byłą zdrowa. Jeśli chodzi o stronę finansową to na szczęście nie mogę narzekać, ale mam też ten komfort psychiczny, że nawet jakby się nam sytuacja finansowa zmieniła to rodzice i teściowa nie dadzą na zginąć.

Witam nowe staraczki i powodzenia.

Ostatnia edycja:
Heh, tu w ogóle jest ktoś bez dziecka czy tylko ja?:p Podziwiam te z Was, które nie pracują.. Ja wystarczy, że mam tydzień wolny od zajęć i mi odbija :D:D
Pewnie jak jest dziecko to tez inaczej, ale nie wyobrażam sobie być ciągle w domu, nie nadaję się :p

Anula, właśnie, czemu nie zrobisz bety?

Mychunia kochana na pewno będzie dobrze wszystko :tak::tak: NIE MA INNEJ OPCJI !!!!
Motylku gdzie jesteś??? co u Ciebie?????:-(
Blair a ty ????????
Anula1988 :* w brzuchol !!!!:-)
Asik kochana moja buziiiiii:-)
Dziewczynki ja dziś:-D zamówiłam moja kuchnie !!!:-) Juz powoli zblizam sie do konca remontu hurrra:-)

reklama
Do góry