reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam nowe Koleżanki,:) Archea Mój synek w lipcu będzie miał 3 latka, w trakcie ciąży mąż mi zapowiadał ze zaraz po narodzinach będzie starał się o kolejne malenstwo.Jestem bezrobotna od ponad 4 lat w styczniu pracowałam 2 tyg na zastępstwie i tylko tyle.Chcialabym jak najdluzej byc z synkiem w domciu, ale wiadomo kazdy grosz sie przyda.Maz jedynie pracuje, wiem ze na moja mame mogę liczyć.Mamy kredyt na 8lat i trochę boje się, że będzie ciężko, mieszkanie mamy.Ashlee, nie boje się ze nie dam rady z dwójką maluchów, boje się trochę kwestii finansowej.Na ta chwile jest dobrze, mogłoby być trochę lepiej.Moj mąż cały czas chce 2 dziecko, ja też ale wiadomo zawsze jakaś obawa jest.Tak prawdę mówiąc to jak nie teraz to kiedy?:) U nas jest duże prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej, w 1 ciąży byly 2 pęcherzyki, ale 1 byłbez echa zarodka.

reklama
Dziękuje za przywitanie :)
Oczywiscie zapomniałam - Gratuluje wszystkim dziewczynom którym już się udało :))!!! aż Wam zazdroszczę :)

Dominika - również mam 3- a nawet prawie 4 letnią córeczkę i też nie pracuje, myślę aby za coś się na szybko złapać przed ciążą jeszcze ale nie wiem do końca jak to zrobić - planujemy budowe domu a tu trzeba mieć możliwości na taki potężny kredyt - chodzi o to by mniej więcej móc się załapać z zarobkami. Więc doskonale rozumiem jak finanse mogą siedzieć w głowie :)
Ciężko ale tak jak mówisz - jak nie teraz to kiedy ? Mąż bardzo chce 3 dzieci a odczekac tez by się przydało :)

Z bliżniakami to nie jedna kobieta by Ci pozazdrościła - choć jak się naczytałam o komplikacjach i że z góry jest już wysokiego ryzyka to o ciąży mnogiej już ani razu nie pomyśle, bo popatrzeć to wiadomo zawsze miło :)

Archea, fajnie byłoby mieć blizniaki:) ważne by dziecko zdrowo rosło i się rozwijalo:) Bardzo chce rodzeństwo dla synka, ale ta kwestia czasami sprawia że mam lekkie obawy ale cieszę się z podjętej decyzji;) Jadę z synkiem na zakupy, odezwę się pozniej:) Przepraszam za błędy i brak interpunkcji, ale pisze z telefonu:)

Oj nie przepraszaj - każdej z Nas się zdarza i to nie jeden raz - choc ja z tego wszystkiego i tak nic nie zauwazyłam :)
To miłego wypadu na zakupy, zwłaszcza przy tak sprzyjającej pogodzie :)

Majdaczek dzis 1 dzien tempa 37 wiex natazie czekam zobacze co sie przez weekend zadzieje czy spadnie czy pojdzie w gore;) i wtedy pomysle o testowaniu.
Prowadze wykres podesle ci wszystko wieczorem gdybym sie nie oddzywala to prztpomin mi sie na PW
Asiku buzzzziolek :*

KasikP dzięki :)
Taka piękna pogoda, a tu trzeba w pracy siedzieć :no: Ale na szczęście jeszcze jakieś 3 godzinki i spokój! Wyszukuję u siebie jakiś objawów i poza od czasu do czasu bólem w podbrzuszu i wrażliwymi piersiami, to cisza :no:
Może to i dobrze, przecież to dopiero 9dpo. Pewnie jakbym miała jakieś inne objawy, szczególnie te, które można odczuwać w późniejszej ciąży, znaczyłoby to jedno, po prostu to wszystko sobie wmawiam! Przynajmniej tak miałam w poprzednim cyklu i nic z tego nie wyszło:-( Oj, czemu to jest wszystko takie trudne i skomplikowane...

Ostatnia edycja:
Nom ostatnimi czasy straszna cisza albo wszyscy zabiegani albo korzystaja z pogody ;) u mnie jakies chmurska sie nachodza

reklama
Do góry