reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Świetna niby choc u mnie strasznie jednak kapryśna - idąc po córeczke do przedszkola 3 razy przestało padac i 3 razy się na nowo rozpadało :) Pogoda zmienna jak kobieta - ale tutaj to już chyba przesadziła :))

reklama
hej dziewczyny :tak:

dzisiaj rano ledwo co wstałam miałam telefon z kliniki w Żorach gdzie robiłam badania prenatalne, że lekarz prosi o przyjazd w celu omówienia testów Pappa. Mąż się zwolnił z pracy i pojechaliśmy. Całą drogę płakałam. Okazało się, że mam bardzo wysoką betę przez co wzrasta ryzyko, że dziecko będzie chore. Ale ja w to nie wierzę, bo ryzyko wynosi 0,5%, że dzidziuś będzie miał zespół Downa. Moja lekarka powiedziała, że bardzo często wychodzi takie ryzyko i że żadna z jej pacjentek co miała taki wynik nie urodziła dziecka chorego :tak:

kasik cieszę się, że posiew wyszedł ci ok :tak:

Archea witaj :tak:

Witajcie....

Mychunia na pewno wszystko będzie dobrze ;-)

U nas tez deszczowo. ..pranko mi sie na ogródku wyplukalo..grrr ...
Ja juz po pracy. .. syneczka odebralam ze szkoly ... kolega go w oko uderzyl,sliwe ma ...grr az go do pielęgniarki wyslali. ..no ale jest ok ....

Poza tym hmm standardowo @ brak ...temp ponad 37 .... to juz 6 dni po terminie ... kurcze cykle krotkie zawsze teraz może cos sie porabalo ...

Obiad zrobilam,na szybko w sumie sosik pieczarkowy taki Łowicz zawsze super ... a ten smak 1 raz tylko kurcze kolo pieczarek to to nie lezalo ... po wiedzialabym ze raczej pomidorowy ...

Asia nie będę, bo ryzyko poronienia po niej jest większe niż ryzyko choroby mojego dziecka to raz, a po drugie lekarz powiedział, że robi się ją po to, że jakby się okazało, że dziecko jest chore polskie prawo pozwala do 20 tyg usunąć taką ciążę. My z mężem twierdzimy, że nawet jakby nie daj Boże dzieciątko będzie chore i tak go będziemy kochać, a nie pozbywać się jak nie wiem czego

Hej dziewczyny;)
Jestem tu nowa;)
Tzn, kiedyś pisałam ale w innym wątku:)
Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim miejscu...
Staramy się z narzeczonym o drugiego dzidziusia od września 2014 i niestety nic :(

reklama
Do góry