reklama
gabis
Fanka BB :)
Anula88 babo weź ty idż na bete w końcu i będzie wszystko jasne ;-) Jak ty dajesz rade tyle wytrzymać? A nawet jak nie jesteś w ciąży, to jak się @ tyle spóźnia to też niedobry znak.
Mychunia napewno dzidzia jest zdrowa, więc się nie denerwuj bo teraz stres nie wskazany. A na wcześniejszych usg wszystko było ok przecież, a zespół Downa można rozpoznać już w 12 tyg. podczas badania kości nosowej.
P.S. Moja siostra ma córeczkę z zespołem-cudowna dziewczynka!
Lyla my też staraliśmy się od września 2013 i udało się, więc Tobie też się uda.
Dominika ja powiem szczerze nie mam żadnych obaw przed drugim dzieckiem. Jedyne czego się boję to żeby nie stracić szczęścia które się w końcu do mnie uśmiechnęło. I modlę się żeby dzidzia byłą zdrowa. Jeśli chodzi o stronę finansową to na szczęście nie mogę narzekać, ale mam też ten komfort psychiczny, że nawet jakby się nam sytuacja finansowa zmieniła to rodzice i teściowa nie dadzą na zginąć.
Witam nowe staraczki i powodzenia.
Mychunia napewno dzidzia jest zdrowa, więc się nie denerwuj bo teraz stres nie wskazany. A na wcześniejszych usg wszystko było ok przecież, a zespół Downa można rozpoznać już w 12 tyg. podczas badania kości nosowej.
P.S. Moja siostra ma córeczkę z zespołem-cudowna dziewczynka!
Lyla my też staraliśmy się od września 2013 i udało się, więc Tobie też się uda.
Dominika ja powiem szczerze nie mam żadnych obaw przed drugim dzieckiem. Jedyne czego się boję to żeby nie stracić szczęścia które się w końcu do mnie uśmiechnęło. I modlę się żeby dzidzia byłą zdrowa. Jeśli chodzi o stronę finansową to na szczęście nie mogę narzekać, ale mam też ten komfort psychiczny, że nawet jakby się nam sytuacja finansowa zmieniła to rodzice i teściowa nie dadzą na zginąć.
Witam nowe staraczki i powodzenia.
Ostatnia edycja:
Heh, tu w ogóle jest ktoś bez dziecka czy tylko ja? Podziwiam te z Was, które nie pracują.. Ja wystarczy, że mam tydzień wolny od zajęć i mi odbija
Pewnie jak jest dziecko to tez inaczej, ale nie wyobrażam sobie być ciągle w domu, nie nadaję się
Anula, właśnie, czemu nie zrobisz bety?
Pewnie jak jest dziecko to tez inaczej, ale nie wyobrażam sobie być ciągle w domu, nie nadaję się
Anula, właśnie, czemu nie zrobisz bety?
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Mychunia na pewno z Dzidziusiem ok :-)
Gabis piekny suwaczek :*
Witam nowe i życzę szybkiego zafasolkowania;-)
Caluje "staruchy" Iwo, Asi, Anula, Jolasia, goska, Malus, Mona, Gochson, Aschlee, kasikp i kasikz oraz cala reszte ;***
Gabis piekny suwaczek :*
Witam nowe i życzę szybkiego zafasolkowania;-)
Caluje "staruchy" Iwo, Asi, Anula, Jolasia, goska, Malus, Mona, Gochson, Aschlee, kasikp i kasikz oraz cala reszte ;***
KasikP
Mychunia kochana na pewno będzie dobrze wszystko NIE MA INNEJ OPCJI !!!!
Motylku gdzie jesteś??? co u Ciebie?????:-(
Blair a ty ????????
Anula1988 :* w brzuchol !!!!:-)
Asik kochana moja buziiiiii:-)
Dziewczynki ja dziś zamówiłam moja kuchnie !!!:-) Juz powoli zblizam sie do konca remontu hurrra:-)
Motylku gdzie jesteś??? co u Ciebie?????:-(
Blair a ty ????????
Anula1988 :* w brzuchol !!!!:-)
Asik kochana moja buziiiiii:-)
Dziewczynki ja dziś zamówiłam moja kuchnie !!!:-) Juz powoli zblizam sie do konca remontu hurrra:-)
reklama
MonaG1985