reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula88 babo weź ty idż na bete w końcu i będzie wszystko jasne ;-) Jak ty dajesz rade tyle wytrzymać? A nawet jak nie jesteś w ciąży, to jak się @ tyle spóźnia to też niedobry znak.

Mychunia napewno dzidzia jest zdrowa, więc się nie denerwuj bo teraz stres nie wskazany. A na wcześniejszych usg wszystko było ok przecież, a zespół Downa można rozpoznać już w 12 tyg. podczas badania kości nosowej.
P.S. Moja siostra ma córeczkę z zespołem-cudowna dziewczynka!

Lyla my też staraliśmy się od września 2013 i udało się, więc Tobie też się uda.

Dominika ja powiem szczerze nie mam żadnych obaw przed drugim dzieckiem. Jedyne czego się boję to żeby nie stracić szczęścia które się w końcu do mnie uśmiechnęło. I modlę się żeby dzidzia byłą zdrowa. Jeśli chodzi o stronę finansową to na szczęście nie mogę narzekać, ale mam też ten komfort psychiczny, że nawet jakby się nam sytuacja finansowa zmieniła to rodzice i teściowa nie dadzą na zginąć.

Witam nowe staraczki i powodzenia.

Ostatnia edycja:
Heh, tu w ogóle jest ktoś bez dziecka czy tylko ja?:p Podziwiam te z Was, które nie pracują.. Ja wystarczy, że mam tydzień wolny od zajęć i mi odbija :D:D
Pewnie jak jest dziecko to tez inaczej, ale nie wyobrażam sobie być ciągle w domu, nie nadaję się :p

Anula, właśnie, czemu nie zrobisz bety?

Mychunia kochana na pewno będzie dobrze wszystko :tak::tak: NIE MA INNEJ OPCJI !!!!
Motylku gdzie jesteś??? co u Ciebie?????:-(
Blair a ty ????????
Anula1988 :* w brzuchol !!!!:-)
Asik kochana moja buziiiiii:-)
Dziewczynki ja dziś:-D zamówiłam moja kuchnie !!!:-) Juz powoli zblizam sie do konca remontu hurrra:-)

reklama
Do góry