reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :tak:

Lyla witaj :tak:

gabis na usg właśnie było wszystko ok, ale betę mam strasznie wysoką co zwiększa ryzyko. Ale się nie przejmuję to moje dziecko i kocham go nad życie czy będzie zdrowe czy chore. Choć mam nadzieję, że zdrowe, ale to w rękach Boga :tak:

grubson ja też jestem bez dziecka, t noszę w sobie nasze pierwsze szczęście :-D

Mona piękna :tak:ja mam za 6 tyg połówkowe

Dominika teraz zaczęłam 15 a test Pappa miałam robiony 2 tyg temu. W Żorach robią od razu jak idziesz na pierwsze prenatalne testy Pappa. A lekarz powiedział, że wcale dzieciątko nie musi być chore i tego się trzymam :tak:

w ogóle dziękuję dziewczyny za wsparcie wierzę, ze moje dzieciątko będzie zdrowe :-D

reklama
Mychunia, będzie wszystko dobrze, zobaczysz. Nie stresuj się, bo to wpływa na dzieciątko. Skonsultuj się z jeszcze innym ginekologiem, albo wybierz się tj mówiłam do gina-genetyka, zrobią Ci specjalistyczne USG i będzie wiadomo ;) co lekarz to lekarz, warto konsultować i zasięgać porad u innych specjalistów. Jeśli tylko nam się uda i zobaczę II kreseczki to dla spokojności pójdę na specjalne USG do tego gina - żeby zobaczył czy z maleństwem jest wszystko w porządku," swój gin", który będzie prowadził ciążę swoją drogą, ale będę wolała się skonsultować. Mychunia, ale z jakiego powodu, co zaniepokoiło lekarza ( wysoka wartość bety?), że wysłał Cię na ten test?
Wierzę, że będzie dobrze i tego się 3maj!:) Co by się nie działo, to Twoje Maleństwo :*

Dominika jak przyjechałam na prenatalne pani mnie wzięła na pobranie krwi, tam robią wszystkim pacjentkom. A teraz wg tych testów mam bardzo wysoką betę i dlatego ryzyko wzrosło :szok: nieważne moje dziecko na pewno jest zdrowe wierzę w to :tak:

KasikP dziękuję za przesłanie wykresu, a przede wszystkim za pamięć:tak:

Z góry przepraszam za szczerość :-) ale od wczoraj co chwilkę biegam do toalety. Nie wiem czy to przez to moje przeziębienie? W nocy wstawałam 7 razy, normalnie gorzej niż małe dziecko :-D

Mychunia masz bardzo dobre podejscie do calej sytuacji. Trzymaj tak dalej bo na pewno wszystko jest w porządku.

Majdaczek a może to ze stresu... z tego co pamietam twoj wykres byl bardzo obiecujący. A ktory to dc i ile do @?

majdaczek trzymam kciuki...juz sie nie moge doczekac Twojego testowania...ale podejdz tak na luziku...wtedy w razie czego rozczarowanie mniej boli...Nie mowie tego zeby Cie zdolowac bo wlasnie tez mi sie kojarzylo ze Twoj wykres ladnie wygladal...tylko wiesz tak na wszelki wypadek;-)

Mychunia super podejscie...dzidzia na pewno jest zdrowa:tak:

KasikP u mnie temperatura znowu podskoczyła do 37,5, ale nie wiem czy to nie przez to przeziębienie. Chociaż mierzyłam sobie rano temperaturę termometrem elektronicznym, takim do przystawiania do czoła i ogólnie temperatury nie mam, więc nie wiem czy to miało jakiś wpływ. Tak w ogóle to już nic nie wiem :)

reklama
Majdaczek moja rada uzbroj sie w cierpliwość choc wiem ze latwo sie mowi. Ale na test chyba troche za wczesnie. Tak jak Aschlee mowi wyluzuj to w razie niepowodzenia mniej boli.

Kasik, Majdaczek trzymam kciuki. Wytrzymajcie jeszcze chwile to moze nasza Anula oglosi dzien testowania i bedzie to szczęśliwy dzien :-)

Do góry