reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

A to dla umierającego wątku:
images

I marsz żałobny:
Dum Dum DUm, DUm DUm DUm...
Inaczej nie umiem tego określić
Kilka nowych dziewczyn kiedyś sie pojawiło ale uciekły. Te co zostały to w połowie zaciążone reszta zajęta albo odpoczywa od staranek. Ach, szkoda.
Wątek umiera :-(
Kto go zreanimuje?

Dobranoc

dzień dobry ; ja napiszę tak (w tonie żałobnym) ;)
bardzo dawno mnie nie było, ale Was często podczytywałam i po cichu kibicowałam :)
owszem, Jołasia smutno tu, ale napiszę ze swojej perspektywy, tak jak ja to widzę, dlaczego (być może) tak się dzieje, że dziewczyny uciekają :( może warto się zastanowić, czy da się z tym coś zrobić :)
ja osobiście uciekłam bo: byłam nowa, ale każdy był tu przecież kiedyś nowy, jednak ja czułam się tu jak piąte koło u wozu; nie lubię się narzucać więc po kilku próbach po prostu odpuściłam - może jestem za stara i tu po prostu nie pasuję ze swoimi problemami, a trochę ich w moim życiu się nazbierało ??
jakiś czas temu ktoś zarzucił Wam, że jesteście "klubem wzajemnej adoracji" - były śmiechy, chichy, ale czy tak nie jest ? dlaczego, jak ktoś pisze mało (nie mówię o sobie) i nie po myśli ogółu, zarzuca mu się błędy ortograficzne popełnione w jego poście lub inne pierdoły, a "klubowicze" rażąco naruszają zasady ortografii, w jednym poście wrzucając po kilka mega błędów i zostaje to pominięte milczeniem - czyli że co, są równi i równiejsi ?? myślę, że dziewczyny, które pojawiły się i zniknęły, podobnie jak ja poczuły się zignorowane i tyle :( szkoda
nie mniej jednak mocno trzymam za Was wszystkie kciuki :) ja poczekam może na inny wątek i może tam złapię kontakt :)
i na koniec - poproszę o wypisanie z listy

reklama
Anula - moja imienniczko :-D a gdzie tam będziesz podczytywać, udzielaj się śmiało :):)
Opowiedz coś więcej o sobie:tak: ile cykli się już staracie itp. Jeżeli już pisałam to przepraszam, widocznie mi umknęło :-(

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie.

Noo ciszaa ciszaa, mysle jednak ze teraz kiedy jest taka piekna pogoda bedzie tu sie mniej dzialo. Dziewczyny ktore maja male dzieci wiecej czasu na placu zabaw beda niz w domu, te ktore pracuja, a ilosc ich pracy zalezna jest od sezonu tez beda mialy urwanie glowy. Te ktore sa w ciazy juz mysle ze nas czytaja, ale nie zawsze odpisuja mysle ze wynika to z tego ze nie chca nam robic czasem przykrosci. To ze niektore dziewczyny odchodza, no coz dzieje sie tak od stycznia, nawet takie nasze kolezanki ktore nie mialy nam nic do "zarzucenia" tez odeszly. Ciezko szukac winnego ciszy na forum. Ile z nas starajacych sie juz tyle czasu potrzebuje przerwy?!

Anka jaki kierunek robisz?
Aschlee nadal nie masz @ moze zatestujesz znowu :-)

Iwo dobre wiadomosci odsapniesz troszku :-)

Susel narzekaj narzekaj byle z dobrym skutkiem.

Anula88 przelam sie i pisz.

Blairrrrr co z toba gdzie jestes. Zdrowa juz???
Anulka i KasikP buziolki!!

Motylek gratuluje kredytu. Super.

Ja mam urwanie glowy. W pracy szał, w domu przygotowania do wyjazdu. Jutro jade kupic € i kosmetyki. Czasu absolutnie brak. Mlody tez juz wakacje węszy, zlewka na szkole masakryczna :-/

Milego wieczoru.

Ciezarowki czekam na fluidki !!

Asiu - zarządzanie, ale na II stopień wybiorę się na logistykę :-) Zazdroszczę Ci tego wyjazdu do Paryża...odpoczniecie sobie, wyluzujecie i a nóż - cykl będzie Wasz! :tak: &&
Koniecznie ładne zdjęcia poproszę :-)

Witam się i ja :-)

Kocicowa_Mama idealnie ujęłaś i moje odczucia, przemyślenia oraz obserwacje wątku. Zgadzam się z Tobą w 100%. Też mało się udzielam, bo i po co....

Miłego wieczoru wszystkim życzę!

Hej :-)
Motylku &&&&&& Ale niusy bardzo Wam gratuluje w końcu wszystko sie układa po waszej myśli:tak:
Blair gdzie ty się ukryłaś???:-) Też się nas boisz???
Asiku proszę proszę zabierz mnie do walizki ze sobą..będę zwiedzać sama ten Paryż i nie będę wam przeszkadzać:-)
iwo w końcu troszkę zwolnisz i bardzo dobrze ;-)
Aschlee gdzie twoja @@@@ ????:-D
Mychunia mam nadzieje że ten antybiotyk pomoże i wykurzy te bakterie;-)
xAnkax upały Ci nie służą??? Ojjj kochana ja uwielbiam mam nadzieję że nie zmęczą Cie bardzo
Anulla 1988 cholerkoooo nic nie piszesz do Nas???:-)

Unas dzisiaj kolejny piękny dzień:-)
a ja nawet nie wiem gdzie są moje wszystkie ciuchy letnie..
Mieszkanie na dwa domy to jakaś masakra..
Wczoraj przeszłam projekt kuchni dzisiaj nad nim myślę..:confused::confused::confused:
Wszystko jest takie ciężkie i dzieje się szybko ale już nie dużo nam zostało :tak:
Co do wątku to myślę że nie ma co pisać na ten temat bo jak ktoś nie chce to nie pisze a jak chce to pisze.
Nie ma tu żadnego kółka wzajemnej adoracji..:baffled:..a watek co jakiś czas umiera bo ciążówki idą na swoje fora ,
staraczki się zmieniają..a przed nami wakacje pogoda piękna więc myślę że na pewno mało kto będzie pisał.

POZDRAWIAM KOCHANE MOJE !!!!! :-)

Ja mysle ze bez sensu jest takie glupie gadanie na temat intensywnosci pisania dziewczyn,a forum nie jest ani naszym obowiazkiem ani praca, poza forum kazdy ma zycie, prace, obowiazki, nikt nie kaze nikomu siedziec non stop na forum i pisac bo ktos tam nie ma co czytac...jestesmy tu po to zeby sie wspierac , wyzalic podzielic swoimi radosciami i smutkami ,jestesmy tu dla siebie a nie dla kogos..druga sprawa- jest fajna pogoda .ja tez wolalabym przed blokiem siedziec na lawce i odpoczywac a nie siedziec np na forum, tylko ze niestety chwilowo jestem przykuta do lozka i czytam was codzidnnie ,jak mnie cos zainteresuje lub mam zdanie to odpisze a jak nie mam nic do powiedzenia na dany temat to po co mam pisac..

wiec prosze nie dawac glupich komentarzy zeby potem nie bylo spiec..

przepraszam za bledy ale nadaje z komorki :)

pozdrawiam dziewczyny:*

Blair jak ci plynie narzeczenstwo??

reklama
MotylkowaOna

Rozumiem, że ten " głupi komentarz" tyczy się mnie. Oczywiście masz racje, że nie jest niczyim obowiązkiem pisać tyle i tyle postów, czy odpowiadać komuś jeśli się nie ma nic do powiedzenia w danym temacie. Nie zrozumiałyśmy się kompletnie... Ja bardzo chciałam tu pisać ale.....nie bede tego dalej tłumaczyć, bo to bez sensu. Napisałam już do administratora prośbę o usunięcie konta, bo zdecydowałam że to forum jednak nie jest dla mnie. Absolutnie nie było moim zamiarem wprowadzać tu zamętu.
Powodzenia w staraniach dla wszystkich, szczerze z serca :tak:

Do góry