Kocicowa_Mama
Zaciekawiona BB
A to dla umierającego wątku:
I marsz żałobny:
Dum Dum DUm, DUm DUm DUm...
Inaczej nie umiem tego określić
Kilka nowych dziewczyn kiedyś sie pojawiło ale uciekły. Te co zostały to w połowie zaciążone reszta zajęta albo odpoczywa od staranek. Ach, szkoda.
Wątek umiera :-(
Kto go zreanimuje?
Dobranoc
dzień dobry ; ja napiszę tak (w tonie żałobnym)
bardzo dawno mnie nie było, ale Was często podczytywałam i po cichu kibicowałam
owszem, Jołasia smutno tu, ale napiszę ze swojej perspektywy, tak jak ja to widzę, dlaczego (być może) tak się dzieje, że dziewczyny uciekają może warto się zastanowić, czy da się z tym coś zrobić
ja osobiście uciekłam bo: byłam nowa, ale każdy był tu przecież kiedyś nowy, jednak ja czułam się tu jak piąte koło u wozu; nie lubię się narzucać więc po kilku próbach po prostu odpuściłam - może jestem za stara i tu po prostu nie pasuję ze swoimi problemami, a trochę ich w moim życiu się nazbierało ??
jakiś czas temu ktoś zarzucił Wam, że jesteście "klubem wzajemnej adoracji" - były śmiechy, chichy, ale czy tak nie jest ? dlaczego, jak ktoś pisze mało (nie mówię o sobie) i nie po myśli ogółu, zarzuca mu się błędy ortograficzne popełnione w jego poście lub inne pierdoły, a "klubowicze" rażąco naruszają zasady ortografii, w jednym poście wrzucając po kilka mega błędów i zostaje to pominięte milczeniem - czyli że co, są równi i równiejsi ?? myślę, że dziewczyny, które pojawiły się i zniknęły, podobnie jak ja poczuły się zignorowane i tyle szkoda
nie mniej jednak mocno trzymam za Was wszystkie kciuki ja poczekam może na inny wątek i może tam złapię kontakt
i na koniec - poproszę o wypisanie z listy