reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
dostałam jednorazowy antybiotyk Monural, w pon mam zrobić badania ogólne moczu, ale jestem pełna nadziei :-D

kuzyn męża odnaleziony w szpitalu, był nieprzytomny, ale żyje ;-)

Hej kochane
Z rana wylądowałam u lekarza bo nad ranem złapał mnie bol w pachwinie. Przestraszyłam się że to wyrostek. Po no spie przeszło. Pewnie się przeforsowalam albo to początek rwy kulszowej :( na wszelki wypadek mam jutro badania porobić.
No i z szefem w końcu po rozmawialiśmy o zastępstwie :) więc może w lipcu już będzie laba.Mam już pomału przekazywać obowiązki.

Witam popołudniem

julia ja spod ZG lubuskie. Tu tramwajów i tak wielkich ulic nie ma.
Iwo, - oj to jeszcze tylko z miesiąc i dbaj o siebie.

wczoraj narzekalam ze tempka nie skacze i dzis skoczyla :-) pamietam ze juz kiedys tak sie zdarzylo, chyba musze wiecej narzekac :-D

Gochson najwazniejsze ze plamienia ucichly! &&&&&&&&&&&

a tu nadal jakos spokojnie...

A to dla umierającego wątku:
images

I marsz żałobny:
Dum Dum DUm, DUm DUm DUm...
Inaczej nie umiem tego określić
Kilka nowych dziewczyn kiedyś sie pojawiło ale uciekły. Te co zostały to w połowie zaciążone reszta zajęta albo odpoczywa od staranek. Ach, szkoda.
Wątek umiera :-(
Kto go zreanimuje?

Dobranoc

Witam

Myslalam ze bede miala sporo do nadrobienia a tu szok;)

Ciesze sie ze kuzyn sie odnalazl...;)

Ja wlasnie jade do pracy:/

Mnie dzis tak wnerwil maz ze masakra:/ jezu jednak faceci bez kobiet zgina!!!

Pogoda dzis piekna byla a ja latalam i szukalam sandalek do Meli...

Iwo mam nadzieje ze sie wiecej niepowtorzy trb bol! Dvaj o siebie;)

Motylku kredyt na? Dom? Mieszkanie?
Super ze spelniaja sie Wasze marzenia;)

Trzymam kciuki za wszystkie ktore wizytuja;)

Jolasia taka kolej losu....wiadomo smutno jak inne odchodza,ale za jakis czas mozesz tez wskoczyc na inny watek;-)

Ale fakt ze jest coraz ciszej,mi rowniez brakuje czasu na czytanie i pisanie...nadrabiam jak jade lub wracam z pracy:)

Ostatnia edycja:
Ale tu cisza.

Mychunia dobrze ze kuzyn sie znalazl :tak:

Motylku super ze dostaliscie kredyt :tak:

Milego wieczoru

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Hey kobietki ...

Kurcze tak podczytuje co u was ... i czuje sie troszke jak "intruz" ;-) ... staram sie to wszystko okielznac no ale to nie takie proste bo sporo tego ...

W każdym razie ... trzymam kciuki za wszystkie badanka i staranka ;-) ... oczekujacym @ jej braku i pieknych,wyraźnych kreseczek na testach ... "ciężarówką" duzych brzuszkow ....

A ja glupia wyliczam dni do @ ...jeszcze 9 grr ... i czekam ... brzucho z lekka jakby na @ pobolewa ... ale slabiusko i nie zawsze ... i juz sie nakrecam ... ze a noz sie udalo ....

reklama
Witam Moje Kochane Dziewczyny! :-)
Myślałam, że od soboty będzie masa stron do nadrobienia...a tu cisza...szok :szok::szok:
Ja się bardzo fatalnie czuję przez tą wysoką temperaturę na dworze:baffled:
Aschlee - kiedy kolejny teścik Kochana?
Jołasia - jak zdrówko?
Anulka - hoop hoop, gdzie jesteś?
Motylku - super, że kredyt przyznany! :tak:
Blair - żyjesz ? :confused:
Anula88 - rozgość się u nas, czuj się swobodnie. Niestety trafiłaś na martwy punkt tego wątku...ale odżyjemy ;-)

Przyszedł czas na owu, wczoraj serduszka były i co? Znów psikus z zabezpieczeniem:-D
Czekam na wyniki cyto...
U mnie powoli zaczynają się przygotowania do egzaminu licencjackiego :-)

Ostatnia edycja:
Do góry