reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
dostałam jednorazowy antybiotyk Monural, w pon mam zrobić badania ogólne moczu, ale jestem pełna nadziei :-D

kuzyn męża odnaleziony w szpitalu, był nieprzytomny, ale żyje ;-)

Hej kochane
Z rana wylądowałam u lekarza bo nad ranem złapał mnie bol w pachwinie. Przestraszyłam się że to wyrostek. Po no spie przeszło. Pewnie się przeforsowalam albo to początek rwy kulszowej :( na wszelki wypadek mam jutro badania porobić.
No i z szefem w końcu po rozmawialiśmy o zastępstwie :) więc może w lipcu już będzie laba.Mam już pomału przekazywać obowiązki.

Witam popołudniem

julia ja spod ZG lubuskie. Tu tramwajów i tak wielkich ulic nie ma.
Iwo, - oj to jeszcze tylko z miesiąc i dbaj o siebie.

wczoraj narzekalam ze tempka nie skacze i dzis skoczyla :-) pamietam ze juz kiedys tak sie zdarzylo, chyba musze wiecej narzekac :-D

Gochson najwazniejsze ze plamienia ucichly! &&&&&&&&&&&

a tu nadal jakos spokojnie...

A to dla umierającego wątku:
images

I marsz żałobny:
Dum Dum DUm, DUm DUm DUm...
Inaczej nie umiem tego określić
Kilka nowych dziewczyn kiedyś sie pojawiło ale uciekły. Te co zostały to w połowie zaciążone reszta zajęta albo odpoczywa od staranek. Ach, szkoda.
Wątek umiera :-(
Kto go zreanimuje?

Dobranoc

Witam

Myslalam ze bede miala sporo do nadrobienia a tu szok;)

Ciesze sie ze kuzyn sie odnalazl...;)

Ja wlasnie jade do pracy:/

Mnie dzis tak wnerwil maz ze masakra:/ jezu jednak faceci bez kobiet zgina!!!

Pogoda dzis piekna byla a ja latalam i szukalam sandalek do Meli...

Iwo mam nadzieje ze sie wiecej niepowtorzy trb bol! Dvaj o siebie;)

Motylku kredyt na? Dom? Mieszkanie?
Super ze spelniaja sie Wasze marzenia;)

Trzymam kciuki za wszystkie ktore wizytuja;)

Jolasia taka kolej losu....wiadomo smutno jak inne odchodza,ale za jakis czas mozesz tez wskoczyc na inny watek;-)

Ale fakt ze jest coraz ciszej,mi rowniez brakuje czasu na czytanie i pisanie...nadrabiam jak jade lub wracam z pracy:)

Ostatnia edycja:
Ale tu cisza.

Mychunia dobrze ze kuzyn sie znalazl :tak:

Motylku super ze dostaliscie kredyt :tak:

Milego wieczoru

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Hey kobietki ...

Kurcze tak podczytuje co u was ... i czuje sie troszke jak "intruz" ;-) ... staram sie to wszystko okielznac no ale to nie takie proste bo sporo tego ...

W każdym razie ... trzymam kciuki za wszystkie badanka i staranka ;-) ... oczekujacym @ jej braku i pieknych,wyraźnych kreseczek na testach ... "ciężarówką" duzych brzuszkow ....

A ja glupia wyliczam dni do @ ...jeszcze 9 grr ... i czekam ... brzucho z lekka jakby na @ pobolewa ... ale slabiusko i nie zawsze ... i juz sie nakrecam ... ze a noz sie udalo ....

reklama
Witam Moje Kochane Dziewczyny! :-)
Myślałam, że od soboty będzie masa stron do nadrobienia...a tu cisza...szok :szok::szok:
Ja się bardzo fatalnie czuję przez tą wysoką temperaturę na dworze:baffled:
Aschlee - kiedy kolejny teścik Kochana?
Jołasia - jak zdrówko?
Anulka - hoop hoop, gdzie jesteś?
Motylku - super, że kredyt przyznany! :tak:
Blair - żyjesz ? :confused:
Anula88 - rozgość się u nas, czuj się swobodnie. Niestety trafiłaś na martwy punkt tego wątku...ale odżyjemy ;-)

Przyszedł czas na owu, wczoraj serduszka były i co? Znów psikus z zabezpieczeniem:-D
Czekam na wyniki cyto...
U mnie powoli zaczynają się przygotowania do egzaminu licencjackiego :-)

Ostatnia edycja:
Do góry