reklama
iwo:)
Fanka BB :)
Hej kochane
Z rana wylądowałam u lekarza bo nad ranem złapał mnie bol w pachwinie. Przestraszyłam się że to wyrostek. Po no spie przeszło. Pewnie się przeforsowalam albo to początek rwy kulszowej na wszelki wypadek mam jutro badania porobić.
No i z szefem w końcu po rozmawialiśmy o zastępstwie więc może w lipcu już będzie laba.Mam już pomału przekazywać obowiązki.
Z rana wylądowałam u lekarza bo nad ranem złapał mnie bol w pachwinie. Przestraszyłam się że to wyrostek. Po no spie przeszło. Pewnie się przeforsowalam albo to początek rwy kulszowej na wszelki wypadek mam jutro badania porobić.
No i z szefem w końcu po rozmawialiśmy o zastępstwie więc może w lipcu już będzie laba.Mam już pomału przekazywać obowiązki.
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
A to dla umierającego wątku:
I marsz żałobny:
Dum Dum DUm, DUm DUm DUm...
Inaczej nie umiem tego określić
Kilka nowych dziewczyn kiedyś sie pojawiło ale uciekły. Te co zostały to w połowie zaciążone reszta zajęta albo odpoczywa od staranek. Ach, szkoda.
Wątek umiera :-(
Kto go zreanimuje?
Dobranoc
I marsz żałobny:
Dum Dum DUm, DUm DUm DUm...
Inaczej nie umiem tego określić
Kilka nowych dziewczyn kiedyś sie pojawiło ale uciekły. Te co zostały to w połowie zaciążone reszta zajęta albo odpoczywa od staranek. Ach, szkoda.
Wątek umiera :-(
Kto go zreanimuje?
Dobranoc
Witam
Myslalam ze bede miala sporo do nadrobienia a tu szok
Ciesze sie ze kuzyn sie odnalazl...
Ja wlasnie jade do pracy:/
Mnie dzis tak wnerwil maz ze masakra:/ jezu jednak faceci bez kobiet zgina!!!
Pogoda dzis piekna byla a ja latalam i szukalam sandalek do Meli...
Iwo mam nadzieje ze sie wiecej niepowtorzy trb bol! Dvaj o siebie
Motylku kredyt na? Dom? Mieszkanie?
Super ze spelniaja sie Wasze marzenia
Trzymam kciuki za wszystkie ktore wizytuja
Jolasia taka kolej losu....wiadomo smutno jak inne odchodza,ale za jakis czas mozesz tez wskoczyc na inny watek;-)
Ale fakt ze jest coraz ciszej,mi rowniez brakuje czasu na czytanie i pisanie...nadrabiam jak jade lub wracam z pracy
Myslalam ze bede miala sporo do nadrobienia a tu szok
Ciesze sie ze kuzyn sie odnalazl...
Ja wlasnie jade do pracy:/
Mnie dzis tak wnerwil maz ze masakra:/ jezu jednak faceci bez kobiet zgina!!!
Pogoda dzis piekna byla a ja latalam i szukalam sandalek do Meli...
Iwo mam nadzieje ze sie wiecej niepowtorzy trb bol! Dvaj o siebie
Motylku kredyt na? Dom? Mieszkanie?
Super ze spelniaja sie Wasze marzenia
Trzymam kciuki za wszystkie ktore wizytuja
Jolasia taka kolej losu....wiadomo smutno jak inne odchodza,ale za jakis czas mozesz tez wskoczyc na inny watek;-)
Ale fakt ze jest coraz ciszej,mi rowniez brakuje czasu na czytanie i pisanie...nadrabiam jak jade lub wracam z pracy
Ostatnia edycja:
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Hey kobietki ...
Kurcze tak podczytuje co u was ... i czuje sie troszke jak "intruz" ;-) ... staram sie to wszystko okielznac no ale to nie takie proste bo sporo tego ...
W każdym razie ... trzymam kciuki za wszystkie badanka i staranka ;-) ... oczekujacym @ jej braku i pieknych,wyraźnych kreseczek na testach ... "ciężarówką" duzych brzuszkow ....
A ja glupia wyliczam dni do @ ...jeszcze 9 grr ... i czekam ... brzucho z lekka jakby na @ pobolewa ... ale slabiusko i nie zawsze ... i juz sie nakrecam ... ze a noz sie udalo ....
Kurcze tak podczytuje co u was ... i czuje sie troszke jak "intruz" ;-) ... staram sie to wszystko okielznac no ale to nie takie proste bo sporo tego ...
W każdym razie ... trzymam kciuki za wszystkie badanka i staranka ;-) ... oczekujacym @ jej braku i pieknych,wyraźnych kreseczek na testach ... "ciężarówką" duzych brzuszkow ....
A ja glupia wyliczam dni do @ ...jeszcze 9 grr ... i czekam ... brzucho z lekka jakby na @ pobolewa ... ale slabiusko i nie zawsze ... i juz sie nakrecam ... ze a noz sie udalo ....
reklama
Witam Moje Kochane Dziewczyny! :-)
Myślałam, że od soboty będzie masa stron do nadrobienia...a tu cisza...szok
Ja się bardzo fatalnie czuję przez tą wysoką temperaturę na dworze
Aschlee - kiedy kolejny teścik Kochana?
Jołasia - jak zdrówko?
Anulka - hoop hoop, gdzie jesteś?
Motylku - super, że kredyt przyznany!
Blair - żyjesz ?
Anula88 - rozgość się u nas, czuj się swobodnie. Niestety trafiłaś na martwy punkt tego wątku...ale odżyjemy ;-)
Przyszedł czas na owu, wczoraj serduszka były i co? Znów psikus z zabezpieczeniem
Czekam na wyniki cyto...
U mnie powoli zaczynają się przygotowania do egzaminu licencjackiego :-)
Myślałam, że od soboty będzie masa stron do nadrobienia...a tu cisza...szok
Ja się bardzo fatalnie czuję przez tą wysoką temperaturę na dworze
Aschlee - kiedy kolejny teścik Kochana?
Jołasia - jak zdrówko?
Anulka - hoop hoop, gdzie jesteś?
Motylku - super, że kredyt przyznany!
Blair - żyjesz ?
Anula88 - rozgość się u nas, czuj się swobodnie. Niestety trafiłaś na martwy punkt tego wątku...ale odżyjemy ;-)
Przyszedł czas na owu, wczoraj serduszka były i co? Znów psikus z zabezpieczeniem
Czekam na wyniki cyto...
U mnie powoli zaczynają się przygotowania do egzaminu licencjackiego :-)
Ostatnia edycja: