Kocicowa_Mama
Zaciekawiona BB
A to dla umierającego wątku:
![]()
I marsz żałobny:
Dum Dum DUm, DUm DUm DUm...
Inaczej nie umiem tego określić
Kilka nowych dziewczyn kiedyś sie pojawiło ale uciekły. Te co zostały to w połowie zaciążone reszta zajęta albo odpoczywa od staranek. Ach, szkoda.
Wątek umiera :-(
Kto go zreanimuje?
Dobranoc
dzień dobry ; ja napiszę tak (w tonie żałobnym)
bardzo dawno mnie nie było, ale Was często podczytywałam i po cichu kibicowałam
owszem, Jołasia smutno tu, ale napiszę ze swojej perspektywy, tak jak ja to widzę, dlaczego (być może) tak się dzieje, że dziewczyny uciekają
ja osobiście uciekłam bo: byłam nowa, ale każdy był tu przecież kiedyś nowy, jednak ja czułam się tu jak piąte koło u wozu; nie lubię się narzucać więc po kilku próbach po prostu odpuściłam - może jestem za stara i tu po prostu nie pasuję ze swoimi problemami, a trochę ich w moim życiu się nazbierało ??
jakiś czas temu ktoś zarzucił Wam, że jesteście "klubem wzajemnej adoracji" - były śmiechy, chichy, ale czy tak nie jest ? dlaczego, jak ktoś pisze mało (nie mówię o sobie) i nie po myśli ogółu, zarzuca mu się błędy ortograficzne popełnione w jego poście lub inne pierdoły, a "klubowicze" rażąco naruszają zasady ortografii, w jednym poście wrzucając po kilka mega błędów i zostaje to pominięte milczeniem - czyli że co, są równi i równiejsi ?? myślę, że dziewczyny, które pojawiły się i zniknęły, podobnie jak ja poczuły się zignorowane i tyle
nie mniej jednak mocno trzymam za Was wszystkie kciuki
i na koniec - poproszę o wypisanie z listy