reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Mychunia zaginal? Masakra;/

Ewelinko piekna dzidzia;)

Asiu wspolczuje wredoty;/

Jolasia dasz rade poznan nie taki zly;) a skad jestes?

Ja wlasnie jade do pracy na nocke;/ corka spi u dziadkow...
Mam nadzieje ze dam rade!

Dziewczyny moja przelozona ma problem z zajsciem w ciaze jiz ponad dwa lata sie staraja,polecilam jej mojego gina z Poznania...ostatnio mialam robione HSg i sie okazalo ze jej sluz zabija piekne plemniki meza!!!!! Niewiedzialam ze kobiety organizm moze tak dzialas!!!
W kazdym razie juz wie na czym stoi i tylko inseminacja w chodzi w gre wiec zaczynaja juz dzialas w tym kierunku...

czesc dziewczyny! jakos nie mam weny kompletnie dzisiaj, przeczytalam was z przyjemnoscia ale nie wiem co odpisac :-D

mychunia co to za straszna historia z zaginieciem? oby sie wszystko szybko wyjasnilo.

julia zapros kolezanke do nas :tak:

u mnie chyba cykl bezowulacyjny bo sluzu i chcicy juz nie mam, a tempka w miejscu... :baffled:

Cześć dziewczynki ;-)
ewelinka boskie to twoje maleństwo ;) rośnie super skoro na USG jest starsze to może wcześniej się pojawi :tak:Zdrówka:tak:
Mychunia a co to za cholerstwo Ci się przyplątało:baffled: mam nadzieje że antybiotyk szybko to wypleni;-)
Motylku jak się czujesz kiedy masz wizytę u lekarza??? ;-)
Asiku niech ta @ już idzie od Ciebie Buziakkkk :*
Aschlee dalej trzymamy kciuki ;-)
Gochson a co U ciebie ??? &&&&& dalej trzymam :tak:
Anulkaaaa w czwartek USG ciocia Kasia nie może się już doczekać jak tam "nasz" ludek malutki
:tak: Buziakiiiii :*:*
U mnie już 8dc pracujemy z mężem ostro :-D wczoraj kupiłam panele i płytki i już nie ma zmiany dzisiaj kolejny projektant kuchni Mnie czeka a jutro ostatecznie kupujemy farby...ranyyy nie sądziłam że to wszystko jest takie męczące..
Ale już bliżej końca niż dalej i to pomaga mi przetrwać :-)
Pozdrawiam was dziewczynki kochane :*

Ostatnia edycja:
cześć

Iwo ja miałam robione tylko: przeciwciała antykardiolipidowe, przeciwciała beta-2 glikoproteinie, TSH, FT4, FT3, anty-TPO, anty-TG wiec dużo mniej niż Aschlee, no i czekam na te kariotypy

Ewelinka cudne dzieciątko

Asiu kolejny cykl jest Twój, będą wakacje i luz blues

mychunia współczuje bakterii, a robili ci antybiotykogram, bo może furagina na nie nie działa

KasikP no ja sie dobrze czuje nawet czasem się zastanawiam czy nie za dobrze :szok:

hej dziewczyny :tak:

dziękuję za słowa wsparcia odnośnie mojego "kuzyna" ....

dziś radosny dzień mimo wszystko, bo teściowa ma 50 ;) będzie tort upieczony przez dziadka cukiernika (cudny - widziałam wczoraj) :-D

Kasik no właśnie nie wiem, gdzieś mi migło, że to może być z krwi bakteria pogadam dziś z moim lekarzem mam nadzieję, że szybko to uda się zabić i nie zagraża mojej kruszynce :tak: ja też mam prenatalne w czwartek :-D

Gochson nie nie robili, bo ostatnio na posiewie wyszły tylko liczne bakterie bez określenia typu... brała uroruraginum przez 7 dni i powtórzyłam posiew... wyniki mnie przeraził, ale na szczęście jestem z moją lekarką na tel więc jest ok

Witam sie, Kasiu w piatek mam wizyte, od wyjscia ze szpitala caly czas lezam :)

a teraz najlepsze co nam sie w zyciu przydarzylo... Dostalismy kredyt.. Jeju jestem tak szczesliwa ze mam ochote skakac pod niebiosa..dzisiaj jedziemy umowe podpisac z bankie.. :) dlatego zbieram sily..

pozdrawiam was kochane..

ewelinka sliczny bobas

reklama
Motylkowo lez i lez;)
Dobrze ze udalo sie z kredytem...
Ja wlasnie u lekarza bo zdycham kaszel mnie zameczy i lewdo mowie. Oby Polci nie zarazic

Do góry