reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Mychunia zaginal? Masakra;/

Ewelinko piekna dzidzia;)

Asiu wspolczuje wredoty;/

Jolasia dasz rade poznan nie taki zly;) a skad jestes?

Ja wlasnie jade do pracy na nocke;/ corka spi u dziadkow...
Mam nadzieje ze dam rade!

Dziewczyny moja przelozona ma problem z zajsciem w ciaze jiz ponad dwa lata sie staraja,polecilam jej mojego gina z Poznania...ostatnio mialam robione HSg i sie okazalo ze jej sluz zabija piekne plemniki meza!!!!! Niewiedzialam ze kobiety organizm moze tak dzialas!!!
W kazdym razie juz wie na czym stoi i tylko inseminacja w chodzi w gre wiec zaczynaja juz dzialas w tym kierunku...

czesc dziewczyny! jakos nie mam weny kompletnie dzisiaj, przeczytalam was z przyjemnoscia ale nie wiem co odpisac :-D

mychunia co to za straszna historia z zaginieciem? oby sie wszystko szybko wyjasnilo.

julia zapros kolezanke do nas :tak:

u mnie chyba cykl bezowulacyjny bo sluzu i chcicy juz nie mam, a tempka w miejscu... :baffled:

Cześć dziewczynki ;-)
ewelinka boskie to twoje maleństwo ;) rośnie super skoro na USG jest starsze to może wcześniej się pojawi :tak:Zdrówka:tak:
Mychunia a co to za cholerstwo Ci się przyplątało:baffled: mam nadzieje że antybiotyk szybko to wypleni;-)
Motylku jak się czujesz kiedy masz wizytę u lekarza??? ;-)
Asiku niech ta @ już idzie od Ciebie Buziakkkk :*
Aschlee dalej trzymamy kciuki ;-)
Gochson a co U ciebie ??? &&&&& dalej trzymam :tak:
Anulkaaaa w czwartek USG ciocia Kasia nie może się już doczekać jak tam "nasz" ludek malutki
:tak: Buziakiiiii :*:*
U mnie już 8dc pracujemy z mężem ostro :-D wczoraj kupiłam panele i płytki i już nie ma zmiany dzisiaj kolejny projektant kuchni Mnie czeka a jutro ostatecznie kupujemy farby...ranyyy nie sądziłam że to wszystko jest takie męczące..
Ale już bliżej końca niż dalej i to pomaga mi przetrwać :-)
Pozdrawiam was dziewczynki kochane :*

Ostatnia edycja:
cześć

Iwo ja miałam robione tylko: przeciwciała antykardiolipidowe, przeciwciała beta-2 glikoproteinie, TSH, FT4, FT3, anty-TPO, anty-TG wiec dużo mniej niż Aschlee, no i czekam na te kariotypy

Ewelinka cudne dzieciątko

Asiu kolejny cykl jest Twój, będą wakacje i luz blues

mychunia współczuje bakterii, a robili ci antybiotykogram, bo może furagina na nie nie działa

KasikP no ja sie dobrze czuje nawet czasem się zastanawiam czy nie za dobrze :szok:

hej dziewczyny :tak:

dziękuję za słowa wsparcia odnośnie mojego "kuzyna" ....

dziś radosny dzień mimo wszystko, bo teściowa ma 50 ;) będzie tort upieczony przez dziadka cukiernika (cudny - widziałam wczoraj) :-D

Kasik no właśnie nie wiem, gdzieś mi migło, że to może być z krwi bakteria pogadam dziś z moim lekarzem mam nadzieję, że szybko to uda się zabić i nie zagraża mojej kruszynce :tak: ja też mam prenatalne w czwartek :-D

Gochson nie nie robili, bo ostatnio na posiewie wyszły tylko liczne bakterie bez określenia typu... brała uroruraginum przez 7 dni i powtórzyłam posiew... wyniki mnie przeraził, ale na szczęście jestem z moją lekarką na tel więc jest ok

Witam sie, Kasiu w piatek mam wizyte, od wyjscia ze szpitala caly czas lezam :)

a teraz najlepsze co nam sie w zyciu przydarzylo... Dostalismy kredyt.. Jeju jestem tak szczesliwa ze mam ochote skakac pod niebiosa..dzisiaj jedziemy umowe podpisac z bankie.. :) dlatego zbieram sily..

pozdrawiam was kochane..

ewelinka sliczny bobas

reklama
Motylkowo lez i lez;)
Dobrze ze udalo sie z kredytem...
Ja wlasnie u lekarza bo zdycham kaszel mnie zameczy i lewdo mowie. Oby Polci nie zarazic

Do góry